4h, k, kph, sauna, khh, vaatehuone ja wc,Kuusikko,Vantaa – West House
Takaisin hakutuloksiin

Vantaa, Kuusikko

Paritalo, 4h, k, kph, sauna, khh, vaatehuone ja wc, 95.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Tervetuloa kotiin!

Tämä ihastuttava paritalohuoneisto Vantaan Kuusikossa odottaa uusia omistajia.
Kuusikko on rauhallista pientaloaluetta, joka sijoittuu kehä III ja Lahdentien läheisyyteen. Kuusikko on kuin pieni kylä, mutta aivan palveluiden äärellä.

Tämä koti on kauniin vaalean sävyinen ja erittäin hyvin suunniteltu, arjen sujuvuutta parhaimmillaan. Huoneiston yläkerrassa on kaikki 3 makuuhuonetta, vaatehuone ja wc. Alakerrassa olohuone, avokeittiö, sauna ja kylpyhuone. Olohuoneesta on myös käynti omalle eteläpihalle, missä voit päästää itsessäsi puutarhurin valloilleen.

Koulu ja päiväkoti ovat myös lähellä. Sporttaajalle on tarjolla runsaasti mahdollisuuksia mm.Tikkurilan urheilupuisto, jossa mm. jalkapallo-, uima- ja jäähalli on vain muutaman kilometrin matka. Hakunilan urheilupuisto on taas vertaansa vailla juoksumaastojensa ja talvella hiihtolatujensa ansiosta. Vähäisimpänä ei voida myöskään pitää Porttipuiston aluetta runsaine kauppoineen kuten Ikea ja muut sisustus- ja huonekalukaupat. Marraskuussa on auennut kehä 3.n ja vanhan Porvoon tienristeykseen Suomen suurin Helsinki Outlet myymälä, joka on ihan shoppailijan paratiisi.

Tämä koti sinun täytyy itse nähdä. Otathan yhteyttä niin varataan sinulle esittelyaika, Merja Kotamäki p.040-160 8888 tai merja.kotamaki@westhouse.fi.

tätä kohdetta sinulle esittelee

Merja Kotamäki

Kiinteistönvälittäjä, LKV 040 160 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Nevatie 16 B, 01380 Vantaa
näytä kohteen lisätiedot arrow-down