4h, k, halli, kph, wc, vaatehuone,Ullanlinna,Helsinki – West House
Takaisin hakutuloksiin

Helsinki, Ullanlinna

Kerrostalo, 4h, k, halli, kph, wc, vaatehuone, 147.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Tässä huikeassa osoitteessa oleva arkkitehti Runar Finnilän 1927 suunnittelema talo kätkee sisäänsä hyväpohjaisen ja edustavan kodin. Huoneiston kolmesta asuinhuoneista on upea merinäköala, joka aukeaa etelään Liuskaluodon ja Uunisaaren suuntaan. Keittiö ja toinen makuu- / kirjastohuone on rauhallisen sisäpihan puolella.

Avaraan toisessa kerroksessa sijaitsevaan huoneistoon noustaan upeasti koristellun porrashuoneen kautta. Huoneiston eteishallista on viuhkamainen kulku muihin tiloihin. Kirjastohuone puusepällä teetettyine kirjahyllyineen jää vasemmalle ja oikealle puolelle aukeaa ihastuttava olohuone ja ruokasali. Näiden tilojen välistä siirrytään asunnon privaatimmalle puolelle, jossa sijaitsevat erillinen keittiö, makuuhuone sekä upeat saniteettitilat. Olohuoneeseen tuo arvokkuutta kaunis marmorinen koristetakka, suuri erkkeri-ikkuna leveine ikkunalautoineen sekä pariovin viereen aukeava ruokasali.

Yhtiöstä on pidetty hyvää huolta ja isot korjaukset ovat takanapäin. Vuodelle 2018 on suunniteltu piha-alueen kunnostus, minkä jälkeen tiedossa on huoletonta asumista vuosikausiksi.

Ulos astuessasi olet samantien Helsingin arvostetuimmalla rantapromenadilla ja kaivopuiston ihastuttavissa maisemissa. Voiko sijainti olla tätä parempi?

Lisätietoja sekä yksityisesittelyt: Pekka Kujala 040-832 8888, pekka.kujala@westhouse.fi

tätä kohdetta sinulle esittelee

PEKKA KUJALA

Kiinteistönvälittäjä LKV 040 832 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Merikatu 7 A, 00140 Helsinki
näytä kohteen lisätiedot arrow-down