4 mh, k, rt, oh, tv-huone, ask.h, kph, 2 wc, saunaos., khh, 2 vh, 2 x parveke ja autokatos.,Westend,Espoo – West House
Takaisin hakutuloksiin

Espoo, Westend

Erillistalo, 4 mh, k, rt, oh, tv-huone, ask.h, kph, 2 wc, saunaos., khh, 2 vh, 2 x parveke ja autokatos., 266.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Unelmien kivitalo pian valmis.

Kivitalojen suunnitteluun erikoistuneen arkkitehti Sami Paasin luomus henkii ajatonta kauneutta, luonnonläheisyyttä ja käytännöllisyyttä. Mustat ikkunankarmit ja ovet tuovat valkoiseksi rapattuun seinäpintaan sopivasti särmikkyyttä, jota pehmentää tammenvärinen puupanelointi.

Sijainti on rauhallinen, yksisuuntaisen arvostetun kadun varrella. Itälinnakkeeseen ei Länsiväylän hurina eikä Westendintien äänet kuulu. Talosta on vain parin minuutin kävelymatka nyt rakenteilla olevan Westendin uuden liikekeskuksen (valmistuessaan) monipuolisiin palveluihin, bussipysäkille, merenrannalle.

Keskikerroksessa sijaitseva keittiö on modernin vaalea ja tilava koostuen Saksalaisen Noblessan valmistamista selkeälinjaisista Nobilia-keittiökaapistoista. Keittiön yhteydessä on ruokailutila isollekin seurueelle valoisassa itä-eteläkulmassa, jossa on lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat ja vieressä myös katettu parveke. Ruokailutilan itäpuolella on hyväkuntoinen kuusiaita, joka tuo alanaapurilta suojaa ja luo kauniin viherseinän.

Avara olohuone jatkuu samasta tilasta länteen päin suuntautuvilla isoilla ikkunoilla. Leveä suomalainen Profin-liukuovi avautuu tilavalle ulkoterassille, joka jatkaa olohuonetta kesällä viihtyisälle pihalle. Terassi on valmistettu helppohoitoisesta UPM Pro-Fi Deck mustasta komposiittilankusta. Talon etuterassi kiertää talon eteläpuolen portaita pitkin alapihan terassille. Terassin eteen istutetaan pallotuijia ja rungollisia syreenejä luomaan suojaa katua ja autokatosta vasten.

Keskikerroksessa on keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen lisäksi kaksi makuuhuonetta ja tyylikäs wc.
Keskikerroksen todellinen katseenvangitsija on komea Sveitsiläinen Ruegg Matterhorn RIII takka, jonka lasitettu tulipesä avautuu kolmeen suuntaan näkyen sekä olohuoneeseen, keittiöön että ruokailutilaan.

Monimuotoinen rakennus luo rinnetontilla tehokkaasti erilaisia oleskelutiloja, samalla hyödyntäen luonnonvaloa kaikista ilmansuunnista. Kivitalo on suunniteltu modernin tyylikkäästi asumismukavuus edellä. Talon sisäpinnat toistavat samaa tyylikästä värikokonaisuutta kuin talon ulkopuolikin: valkoinen, musta ja tammi. Sisäpintoja ja valaistusta on ollut suunnittelemassa sisustussuunnittelija Iisa Strand.

Kahden erillistalon velaton taloyhtiö, jonka yhtiöjärjestyksessä on eriytetty hallinta ja kunnossapito huoneistojen omistajille omilla piha-alueilla. Tämä tarkoittaa käytännössä täysin omakotitalomaista asumista. Talojen yhteistä aluetta on vain autojen pihalleajoalue ja jätekatos.
Edustava valmis puutarhapiha valaistuksineen kuuluu kauppaan. Talo valmistuu elokuun aikana. Esittelyt mahdollisia ma 3.8. alkaen.

Tilaa kattava myyntiesite välittäjältä.

Esitetilaukset, yksityisesittelyt ja lisätiedot:

Nina Nykopp 0400 2260 20 tai nina.nykopp@westhouse.fi

Betjänar även på svenska.
Complete service also in English.

tätä kohdetta sinulle esittelee

Nina Nykopp

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT 0400 22 6020
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Itälinnake 9 B, 02160 Espoo
näytä kohteen lisätiedot arrow-down