4 mh, k, rt, oh, 2 x wc, takkahuone, saunaosasto, khh ja parveke.,Latokaski,Espoo – West House
Takaisin hakutuloksiin

Espoo, Latokaski

Rivitalo, 4 mh, k, rt, oh, 2 x wc, takkahuone, saunaosasto, khh ja parveke., 140.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Rivitalon päätyhuoneisto viihtyisässä ja hyvin hoidetussa taloyhtiössä.

Asunto on todella laadukkaasti remontoitu syksyllä 2018. Remontissa on uusittu asunnon kaikki sisäpinnat, keittiö koneineen, saunaosasto, kodinhoitohuone ja erilliset wc:t (2). Makuuhuoneissa ja eteisessä on laadukkaat liukuovikaapistot, joissa on on sisällä valot. Ulko-oven lukko on elektroninen (Yale) ja myös kameralla varustettu ovikello on elektroninen.

Yläkerran sisätiloissa korostuu korkea katto ja tilan tuntu. Upea uusittu avokeittiö, ruokailutila ja olohuone ovat yhtenäistä tilaa. Yläkerrassa on lisäksi wc, kaksi tilavaa makuuhuonetta, ja vaatehuone vanhempien makuuhuoneen yhteydessä.

Suojaisalle ja vehreälle parvekkeelle ja omalle pihalle on käynti olohuoneesta. Näyttävä piha on uudistettu Garden Livingin toimesta keväällä 2019. Piha-alueen takana alkaa puistometsä.

Ensimmäisessä kerroksessa on kaksi lastenhuonetta, saunaosasto, takkahuone, erillinen wc ja kodinhoitohuone. Takkahuoneessa on varaava takka. Kodinhoitohuoneessa on selkeä ja tehokas tilankäyttö helpottamassa perheen arkea, samassa yhteydessä on myös varasto/vaatehuone.

Autolle on paikka heti kotioven vieressä.

Todella mukavat naapurit ja lapsille löytyy leikkikavereita.

Tervetuloa tutustumaan!

Esittelyt ja lisätiedot:

Nina Nykopp 0400 226020 tai nina.nykopp@westhouse.fi

tätä kohdetta sinulle esittelee

Nina Nykopp

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT 0400 22 6020
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Ohrakaskenmäki 18 E, 02340 Espoo
näytä kohteen lisätiedot arrow-down