4 h + k + wc, erillinen rantasauna (s,pkh,h),Karjalohja, Sammatti,Lohja – West House
Takaisin hakutuloksiin

Lohja, Karjalohja, Sammatti

Mökki, 4 h + k + wc, erillinen rantasauna (s,pkh,h), 170.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Tämä ihastuttava kokonaisuus on kuin suoraan satukirjasta. Punamultaiset rakennukset muodostavat kauniin pihapiirin ja viimeistellyn kokonaisuuden.

Päärakennukseen tullaan sisään tunnelmallisen wanhanaikaisen kuistin kautta ja alakerrassa on tilava, täysin varusteltu keittiö ja olohuone, johon tunnelmaa tuo myös leivinuuni-takka kokonaisuus. Makuuhuoneita talossa on 3, joista kaksi yläkerrassa. Yläkerran aulatilassa on myös lisätilaa vaikka vierassängylle ja lasten leikeille. Päärakennuksessa on alakerrassa wc.

Rantasaunan vanhan ulkokuoren alta löytyy täysin moderni sauna kaikkine mukavuuksineen. Saunan terassi on aivan kiinni hiekkarannassa ja terassilla olevan paljun lämmössä on mukava rauhoittua ja seurata edessä olevaa alati muuttuvaa maisemaa.
Puutarhatontilla on hedelmäpuita ja marjapensaita.

Enäjärvi on Lohjan ja Salon alueella sijaitseva järvi, jonka pinta-ala on 12,7 km2 ja keskisyvyys 5,14 metriä, rantaviivaa on 117 kilometriä. Matkaa Helsingin keskustaan on n. 85 km ja Turkuun saman verran.

Tervetuloa tutustumaan tähän ihanaan kesänviettopaikkaan. Täällä on lupa nauttia!

Lisätiedot ja esittelyt:
Pekka Kujala
puh. 040-832 8888, pekka.kujala@westhouse.fi
tai
Raya Virtanen
puh. 040-820 7717, raya.virtanen@westhouse.fi

järven ranta, järvenranta, järvi, oma ranta, rantasauna, mummon mökki, hedelmäpuut, marjapensaat, palju, kesäkeittiö, punainen tupa, autotie perille,

tätä kohdetta sinulle esittelee

Raya Virtanen

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiLAT 040 820 7717
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Sahamaantie 34, 09120 Lohja
näytä kohteen lisätiedot arrow-down