4 h, k, s, kph, erillinen wc/kph, lasitettu parveke, terassi.,Soukanniemi/Soukka,Espoo – West House
Takaisin hakutuloksiin

Espoo, Soukanniemi/Soukka

Rivitalo, 4 h, k, s, kph, erillinen wc/kph, lasitettu parveke, terassi., 93.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Soukanniemessä hyvin hoidetussa yhtiössä on tarjolla aivan ihastuttava rivitalohuoneisto, joka on täysin muuttovalmiissa kunnossa.

Olohuone avautuu avarasti heti sisääntulokerroksen eteisestä. Keittiö ja olohuone muodostavat yhtenäisen ja toimivan tilan. Olohuoneen korkeassa lasirivistössä on myös ovi huoneiston kompaktille piha-alueelle. Pihan ilmansuunta on etelään, joten voit nauttia päivänpaisteesta ja merimaisemasta koko päivän. Osa yhtiön asukkaista on hankkinut pihaterassille lasitukset, joiden avulla voi jatkaa kesäistä tunnelmaa pidemmälle syksyyn. Olohuoneessa on kaunis takka tuomassa tunnelmaa syys- ja talvi-iltoihin. Alakerrassa sijaitsee lisäksi huoneiston sauna-, kylpyhuone- ja wc-tilat. Kylpyhuoneessa on tilaa myös pesukoneelle.

Makuuhuoneita on kolme ja ne sijaitsevat yläkerran rauhassa. Päämakuuhuoneesta on käynti tilavalle lasitetulle parvekkeelle, joka kylpee auringossa koko päivän ja josta aukeaa mahtava merinäkymä Suvisaariston suuntaan. Yläkerrassa sijaitsee myös talon toinen kylpyhuone ja wc. Märkätilat ovat laatoitettu ajattomilla ja kauniilla vaaleilla laatoilla.

Soukanniemi on kodikas asuinalue, joka tarjoaa asukkailleen erittäin hyvät ja monipuoliset ulkoilumahdollisuudet. Lähellä ovat sekä Soukankallion upeat ulkoilumastot että Espoon rantaraitti kauniine maisemineen ja kahviloineen. Länsiväylää pitkin on helppo siirtyä kehäteille, eikä Helsingin keskustaankaan ole matkaa autolla kuin 20 minuuttia.

Kunnoltaan huoneisto ja yhtiö ovat hyvässä kunnossa ja tarjoaa ostajalleen huoletonta ja remonttivapaata asumista lähivuosien ajaksi. Kauppahintaan sisältyy autokatospaikka ja kaksi huoneistokohtaista varastoa.

Tiedustelut ja esittelyt: Pekka Kujala, 040 832 8888, pekka.kujala@westhouse.fi

tätä kohdetta sinulle esittelee

Pekka Kujala

Kiinteistönvälittäjä LKV 040 832 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Kilvoituksentie 2 B, 02360 Espoo
näytä kohteen lisätiedot arrow-down