4 h, k, rt, s, kph, khh + ullakkohuone n. 47 m2 + 2 x var, ak, venep.,Iirislahti,Espoo – West House
Takaisin hakutuloksiin

Espoo, Iirislahti

Erillistalo, 4 h, k, rt, s, kph, khh + ullakkohuone n. 47 m2 + 2 x var, ak, venep., 162.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Taloyhtiö, jolla oma venesatama!!!

Virkistävää omaperäisyyttä edustava yhtiö meren äärellä. Asunnon pohjaratkaisu on ihanteellinen 4-5 hengen perheelle, 3 makuuhuoneen ja avarien oleskelutilojen lisäksi noin 47 m2 ullakkokerros vaikka nuorison valtakunnaksi tai työtilaksi. Asuintiloista mukavat näkymät Haukilahden satamaan. Upean ympäristön lisäksi huoneistolla todella rauhallinen ja suojaisa länteen suuntautuva piha.

Haukilahden sataman ympäristö on yksi Espoon ylivoimaisesti houkuttelevimpia asuinalueita, kiitos rantaraitin, upeiden puistojen, kahviloiden, uimarannan sekä venesataman. Läheltä löytyvät myös hyvät palvelut; Ison Omenan kauppakeskus ja metro sekä suomen- että ruotsinkieliset koulut ovat kävelyetäisyydellä.

Yhtiössä on oma venelaituri, jonka ansiosta toimii hyvin veneilevän perheen kotina. Päivitä tästä huippupaikalla olevasta kodista itsellesi helmi arvoalueelta.

Tiedustelut ja esittelyt: Riitta Fenander 040-770 8888/riitta.fenander@westhouse.fi

tätä kohdetta sinulle esittelee

RIITTA FENANDER

Myyntiedustaja 040 770 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Iirislahdentie 42 B, 02230 Espoo
näytä kohteen lisätiedot arrow-down