4 h, k, rt, s, kph, 2 x erill. wc, vaatehuoneet, varastot ja autohalli,Kulosaari,Helsinki – West House

Created with Sketch.

Katso esittelyvideo

Takaisin hakutuloksiin

Helsinki, Kulosaari

Erillistalo, 4 h, k, rt, s, kph, 2 x erill. wc, vaatehuoneet, varastot ja autohalli, 294.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Upea Kirsi Sivénin suunnittelema merenrantakoti Kulosaaren rantakalliolla.

Tämä moderni ja tyylikäs talo sijaitsee aivan meren ääressä, oman pienen hiekkarannan ja oman venelaiturin läheisyydessä. Talon oleskelutiloista ja terasseilta aukeaa upea näkymä Tullisaaren selälle ja Herttoniemen rantaan.

Yhtiön omalle n. 2.400 m2:n tontille on rakennettu viuhkamaisesti kolme erillistaloa, joiden julkisivut on päällystetty kotimaisella graniitilla sekä tervapellavaöljytyllä laudalla. Taloa ympäröi kaunis ja helppohoitoinen piha-alue, jossa on laajat terassialueet. Piha jatkuu kauniina polkuna laiturialueelle saakka. Luksusta arkeen tuo talon kellarikerroksessa oleva autohalli, jossa tälle huoneistolle on varattu oma reilun kokoinen alue, johon mahtuu hyvin 2 autoa ja runsaasti harrastevälineitä. Etupihan puolella on mukavasti parkkitilaa myös vierailijoiden autoille.

Tilavassa n. 210 m2 talossa on asuminen toteutettu varsinaisesti kahteen asuinkerrokseen, mutta lisäksi autohalliin, varastotiloihin ja kuntosaliin on kulku kellarikerroksen kautta. Eteisestä avautuu olohuoneen lasiseinän läpi mykistävä merinäkymä. Olohuoneen jatkona on tilava terassi, jonne on käynti massiivisten lasiovien kautta. Sisääntulokerroksessa on myös avarat keittiö- ja ruokailutilat sekä yksi makuuhuone. Keittiöstä pääsee suoraan ihanalle suojaisalle pihaterassille, jossa on mukava nauttia ruokahetkistä kauniiden maisemien äärellä.

Yläkerrassa on omalla kylpyhuoneella varustettu master-bedroom, josta pääsee puoliksi katetulle parvekkeelle. Yläkerran toisenkin makuuhuoneen yhteydessä on parveke. Yläkerrassa on lisäksi sauna- ja pesutilat, josta voi saunan jälkeen siirtyä vilvoittelemaan ja ihailemaan merinäköaloja joko ulkoparvekkeelle tai arkiolohuoneeseen.

Kulosaari on arvostettu ja turvallinen asuinalue, joka tarjoaa asukkailleen upeat merelliset ulkoilumahdollisuudet. Piakkoin avattavan Redin ja Herttoniemen kattavat palvelut ovat lähietäisyydellä. Itäväylää pitkin on helppo kulkea eri suuntiin, eikä Helsingin keskustaankaan ole matkaa kuin 6 km.

Lisätietoja sekä yksityisesittelyt Pekka Kujala 040-832 8888, pekka.kujala@westhouse.fi

tätä kohdetta sinulle esittelee

PEKKA KUJALA

Kiinteistönvälittäjä LKV 040 832 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Lars Sonckin tie 12 A, 00570 Helsinki
näytä kohteen lisätiedot arrow-down