4 h, k, rt, khh, sauna + 2 lasitettua parveketta,Saunalahti,Espoo – West House
Takaisin hakutuloksiin

Espoo, Saunalahti

Rivitalo, 4 h, k, rt, khh, sauna + 2 lasitettua parveketta, 121.5m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Koti kuin helmi, laadusta tinkimättä.

Uusi vuonna 2017 rakennettu rivitalo, joka lämpiää maalämmöllä!

Tämän ihastuttavan asunnon tyylikäs olohuone, ruokailutila ja avokeittiö muodostavat saumattoman kokonaisuuden, joka houkuttelee koko perheen kokoontumaan ja viihtymään yhdessä. Isojen ikkunoiden ansiosta asunto kylpee valossa. Lisäneliöiden tuntua antaa lasitettu parveke, joka on kuin olohuoneen jatke.

Asunnon kaikki pinnat muodostavat yhtenäisen ja esteettisesti kauniin kokonaisuuden. Kolme hyvän kokoista makuuhuonetta, joista kaksi alakerran rauhassa. Säilytystilaa on runsaasti, alakerran makuuhuoneen yhteydessä on walk-in closet. Arjen ylellisyyttä lisää tunnelmallinen kylpyhuone saunoineen. Vilvoittelemaan pääsee lasitetulle parvekkeelle.

Asumismukavuutta täydentää yhteinen suuri piha-alue, jossa nurmialueet ja maanläheiset materiaalit tekevät miljööstä ihanan lepopaikan. Asuminen tässä taloyhtiössä on helppoa ja tuo perheenäidille mielenrauhaa, kun perheen pienet voivat huoletta päästää ulkoleikkeihin omalle piha-alueelle. Taloyhtiön kortteli on täynnä elämää ja lapsiperheen on helppo viihtyä. Täällä aistit meren läheisyyden ja merentuoksun.

Hyvät säilytystilat; huoneiston kaapistot, vaatehuone, verkkokellari ja sisäänkäynnin yhteydessä puolilämmin 2m2 ulkovarasto.

Taloyhtiöllä on kuntosali yhteiskäytössä C-talon kanssa.

Alueella hyvät koulut, päiväkodit ja kaupat lähellä.
Merenrantaan vain 400 m.

Tiedustelut ja esittelyt:
Merja Kotamäki 040 160 8888 (merja.kotamaki@westhouse.fi)

tätä kohdetta sinulle esittelee

Merja Kotamäki

Kiinteistönvälittäjä, LKV 040 160 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Heimolantie 1 D, 02330 Espoo
näytä kohteen lisätiedot arrow-down