4 h, avok, rt, 2xkph, s, wc, 2xterassi, kattopuutarha, varasto,Mankkaa,Espoo – West House
Takaisin hakutuloksiin

Espoo, Mankkaa

Paritalo, 4 h, avok, rt, 2xkph, s, wc, 2xterassi, kattopuutarha, varasto, 112.4m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

ENNAKKOMARKKINOINTI!

Espoon Mankkaalle rakennetaan 16 paritalokotia omalle tontille.
Asunnot ovat kahta kokoa 104,7 m2 (A-D paritalohuoneistot) ja 109,8 m2 (E-H paritalohuoneistot), kahdeksan kumpaakin asuntotyyppiä.

Talot ovat suunnittelultaan erittäin uudenaikaisia ja massasta erottuvia. Niissä korostetaan erilaisia terassiratkaisuja, asuinympäristöön istuvuutta ja hyvää energiatehokkuutta. Rakennusmuoto on CLT-elementti, joka on erittäin luja ja jäykkä sekä korkean paloturvallisuuden omaava rakennuselementti. Julkisivu on moderniin skandityyliin sopivaa tumman harmaata puuta. Taloyhtiö rakentuu kuin pienen kylän muotoon sulautuen mahdollisimman hyvin ympäröivään asutukseen, mutta taaten jokaiselle huoneistolle myös yksityisyyden.

Erityisen ja erottuvan näistä kodeista tekee kolme eri käyttötarkoituksen terassiratkaisua. Olohuoneen edessä on pihaterassi sekä helpon kokoinen pieni pihakaistale. Toisessa kerroksessa on suuri koko huoneiston levyinen terassi, jonne pääsee saunatiloista vilvoittelemaan. Tältä terassilta nousee arkkitehtonisesti näyttävät kierreportaat katolle, jossa on aurinkopaneelit keräämässä energiaa huoneiston virrankulutuksen pienentämiseksi. Katolle auringonpaisteeseen voit sijoittaa vaikkapa istutusaltaita kotipuutarhaa tai -kasvimaata varten.

Alakerran keittiö-ruokailutila-olohuone on isoa yhtenäistä tilaa. Ruokailutila on auki kahden kerroksen korkeudelta; myös ikkunapintaa on molempien kerrosten edestä ja saunan sekä kylpyhuoneen ikkunat avautuvat tähän yläosaan, jolloin näistä tiloista näkee myös suoraan ulos. Keittiö on trendikkään tummanharmaa ja lattiapinnat vaalean raikasta Novafloor-parkettia. Portaiden lasikaiteet lisäävät tilan ilmavuutta.

Makuuhuoneita on kolme kappaletta ja molemmissa kerroksissa on oma kylpyhuone sekä wc. Kodinhoitotila ja sauna ovat toisen kerroksen kylpyhuoneen yhteydessä. Jokaisessa makuuhuoneessa on 1-2 vaatekaappia.

– OMA TONTTI
– moderni arkkitehtuuri, erinomainen energiatehokkuus
– lämmitysmuoto KAUKOLÄMPÖ
– koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmöntalteenotolla
– varasto oven vieressä, noin 7,7 m2.
– autokatos- ja ulkopaikkoja, leikkialue/yhteisoleskelualue
– sijainti koulujen, päiväkodin ja Mankkaan liikekeskuksen vieressä
– kattavat lähipalvelut ja erittäin hyvät harrastusmahdollisuudet: jalkapallokentät, urheilukeskus,
jäähalli ja ratsastustallit
– valmistumisaika noin 12 kk töiden aloituksesta
– RS-rakennuskohde

Mankkaa sijaitsee liikenteellisesti keskeisellä paikalla lähellä kehä I ja kehä II sekä Turun moottoriväylää. Espoon sisäiset linja-autopysäkit sekä Tapiolan ja Urheilupuiston metroasemat ovat lähietäisyydellä.

Varaukset:

Merja Kotamäki, 040 160 8888, merja.kotamaki@westhouse.fi
Tommi Karhula, 040 484 8888, tommi.karhula@westhouse.fi

tätä kohdetta sinulle esittelee

Merja Kotamäki

Kiinteistönvälittäjä, LKV 040 160 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Seilikaari 3, 02180 Espoo
näytä kohteen lisätiedot arrow-down