4 h, avok, kph, erill.saunaos, wc, vsto, tekn. tila,Kurttila,Espoo – West House
Takaisin hakutuloksiin

Espoo, Kurttila

Erillistalo, 4 h, avok, kph, erill.saunaos, wc, vsto, tekn. tila, 104.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Kurttilan uudelle pientaloalueelle mahdollisuus rakennuttaa itselle tyylikäs koti, jonka on suunnitellut Arkkitehtitoimisto Pook. Toinen rakennuspaikoista on jo myyty ja rakentaminen on alkanut.

Kokonaisalaltaan 104 m2 koti sis. 86 m2 asuinpinta-alan lisäksi tyylikkään saunaosaston, varaston ja teknisen tilan 16 m2.

Kompaktista talosta löytyy kaikki tarpeellinen. Alakerran valoisan olohuoneen yhteydessä avokeittiö ja viihtyisä terassi, jonka kautta käynti erillisiin saunatiloihin ja varastoon. Alakerrassa lisäksi kph, jossa kodinhoitotila ja suihku. Yläkerrassa 3 makuuhuonetta, wc suihkulla ja vaatehuone. Sisäänkäynnin yhteydessä autokatos- ja pihapaikat.

Myytävä kohde on määräosa josta tehdään kauppa 110.000 EUR:n hintaan. Tämän kiinteistökaupan yhteydessä ostaja, eli tuleva rakennuttaja solmivat sopimuksen talon rakentamisesta urakkahintaan 335.000 EUR, jonka ostaja maksaa urakoitsijalle talon valmistumisen myötä erillisen maksuerätaulukon mukaisesti. Varainsiirtovero 4 % maksetaan vain tonttiosuuden hinnasta.

Oman kodin rakentajana sinulla on mahdollisuus vaikuttaa materiaaleihin ja saat siis hyvin omannäköisen lopputuloksen.

Tiedustelut p. 040 726 8888 arto.rautemaa@westhouse.fi TAI p. 0400 54 8888 mia.hollands@westhouse.fi

tätä kohdetta sinulle esittelee

Mia Hollands

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Kaupanvahvistaja 0400 54 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Lusikkatie 25 A, 02780 Espoo
näytä kohteen lisätiedot arrow-down