4-5 h, k, kph, wc, vh, parveke,Ullanlinna,Helsinki – West House

Created with Sketch.

Katso esittelyvideo

Takaisin hakutuloksiin

Helsinki, Ullanlinna

Kerrostalo, 4-5 h, k, kph, wc, vh, parveke, 140.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Kerrostalo 140 m2 + autotalli 53 m2

Myynnissä oleva arvohuoneisto sijaitsee talon kolmannessa kerroksessa ja on pinta-alaltaan 140m2. Asunnon tilavat huoneet ja suuret ja näyttävät ajalle tyypilliset ikkunat tuovat tähän kotiin upeaa jäljittelemätöntä arvoasunnon tunnelmaa.

Varsinaisia makuhuoneita asunnossa on kaksi, mutta mikäli tarvitsette kolmannen makuuhuoneen, muuntuu tämä asunto pienehköin muutoksin tarpeisiinne sopivaksi. Asunnossa on lisäksi tilava ja hyvinvarusteltu keittiö, suuri olohuoneen ja ruokailutilan yhdistelmä kylpyhuone, erillinen wc sekä ihana lasitettu eteläparveke.

Läpitalon asunnon etelänpuoleisen sivun ikkunoista ja parvekkeelta levittäytyy avarat meri- ja puistomaisemat Meripuiston ja Liuskaluodon yli kauas merelle. Pohjoisen suuntaan on myös poikkeuksellisen upeat näkymät idylliselle Pietarinkujalle.

Ehdoton valtti on huoneistoon kuuluva tilava 53 neliön autotalli, jonne mahtuu helposti kaksi autoa ja tilaa jää vielä muillekin harrastusvälineille. Tässä rauhallisessa pienkerrostalossa on toimivat yhteiset tilat, joiden käyttö ja varaaminen on sujuvaa.

Ulos astuessasi olet samantien merellisellä puistoalueella ja rantabulevardilla, joissa toimii herkuistaan kuuluisia ravintoloita ja kahviloita niin kesällä kuin talvellakin. Ydinkeskustaan on lyhyt kävelymatka ja julkiset liikenneyhteydet ovat vieressä. Voiko sijainti olla tätä parempi?

Tilaa huoneistoesitteet ja sovi yksityisesittely teille sopivana aikana.
Pekka Kujala, 040 832 8888, pekka.kujala@westhouse.fi

tätä kohdetta sinulle esittelee

Pekka Kujala

Kiinteistönvälittäjä LKV 040 832 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Merikatu 13 A, 00150 Helsinki
näytä kohteen lisätiedot arrow-down