3mh, k, rt, oh, 2 kph, s, vh, 2 lasitettua parveketta,Punavuori,Helsinki – West House

Created with Sketch.

Katso esittelyvideo

Takaisin hakutuloksiin

Helsinki, Punavuori

Kerrostalo, 3mh, k, rt, oh, 2 kph, s, vh, 2 lasitettua parveketta, 144.5m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Huippupaikalla Punavuoressa ylimmän kerroksen uniikki asunto.

Varaa yksityisesittely!

Asunnossa on kaksi lasitettua parveketta ja mahtavat näkymät etelään kohti Eiranrantaa ja länteen Hietalahdelle. Parvekkeilla voi kesäisin nauttia auringosta koko iltapäivän ja pitkälle iltaan.

Viihtyisässä loistavapohjaisessa asunnossa on kolme makuuhuonetta, kaksi retrohenkistä kylpyhuonetta, keittiö kätevästi sisäänkäynnin lähellä, ruokailutila ja avara tyylikäs olohuone, jossa on linjakas avotakka. Keittiön ja ruokailutilan välissä on liukuovi ja keittiössä on baaritaso ruokailutilan suuntaan. Vanhempien makuuhuone on viihtyisä ja tilava ja sen yhteydessä on kylpyhuone, sauna, vaatehuone ja parveke. Asunto on päätyasunto, joten se on kaiken muun hyvän lisäksi hiljainen.

Huoneisto on yhdistetty kahdesta eri asunnosta 112 m2 + 32,5 m2. Erilliset osakekirjat, eli mahdollisuus jakaa kahdeksi eri asunnoksi.

Hissillä pääsee asunnosta lähes suoraan autohalliin. Mahdollisuus ostaa autohalliosake asuntokaupan yhteydessä.Yhtiössä on myös loistavat yhteiset tilat mm. kuntosali, sauna ja uima-allas, yhteinen keskipiha on todella iso vehreä ja suojainen.

Taloyhtiö rajoittuu puistoon ja parin sadan metrin päässä on uimaranta ja loistavat merelliset ulkoilureitit. Kattavat palvelut mm. ruokakauppoja ja lukuisia hyviä ravintoloita kävelyetäisyydellä. Viereiseen Telakkarantaan syntyy kaupunkilaisten uusi olohuone rantapromenadeineen ja ravintoloineen, kahviloineen ja kivijalkakauppoineen.

Katso esittelyvideo: https://vimeo.com/312477077

Lisätiedot ja esittelyt:

Nina Nykopp 0400 226020 tai nina.nykopp@westhouse.fi

tätä kohdetta sinulle esittelee

Nina Nykopp

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT 0400 22 6020
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Punavuorenkatu 23 i, 00150 Helsinki
näytä kohteen lisätiedot arrow-down