3h+k+kph+s+wc+vh+p+terassi,Mäkkylä,Espoo – West House
Takaisin hakutuloksiin

Espoo, Mäkkylä

Paritalo, 3h+k+kph+s+wc+vh+p+terassi, 98.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Paritaloyhtiö sijaitsee Mäkkylässä pienen kadun päädyssä ja rajoittuu suoraan puistoalueeseen. Kaunis vehreäksi istutettu pihapiiri polveilee kivimuureja ja pensaita asunnon edestä toiseen. Jokaiselle asunnolle kuuluu autopaikka asunnon vieressä, ja jonotuksella on saatavilla toinen autopaikka. Lisäksi taloyhtiössä erillinen kellarivarasto huoneiston varastotilojen lisäksi.

Vuonna 2009 valmistunut 98 neliöinen paritalohuoneisto on hyvässä kunnossa ja nopeasti valmis sisään muuttoon. Pintamateriaalit niin oleskelutiloissa kuin märkätiloissa ja niiden värimaailma ovat ajattomia, helppohoitoisia ja helposti muokattavissa omaan makuun sopiviksi. Huoneistoa on pidetty hyvin ja se on kunnoltaan hyvä.

Huoneistoon sisään tultaessa on iso lasihuone, joka toimii isona eteisenä tai jopa viherhuoneena. Eteisessä on iso varastohuone sekä eteisvaatekaapit. Keittiöön kulku on suoraan eteisen jälkeen. Keittiö on varustettu kahdella isolla jääkaappipakastimella, päätyikkunalla sisääntulon suuntaan ja runsailla työtasoilla sekä kaapistoilla. Olohuone-ruokailutila on suuri, helposti sisustettavissa, ja alakerrassa on erillinen wc.

Olohuoneen edessä on lasitettu terassi, joka on suojainen paikka ulkokalusteille ja grillille. Terassin lasit liukuvat auki ja portaat alas laskeutumalla ollaan omalla pienellä pihakaistaleella. Yläkerrassa päämakuuhuoneen yhteydessä on suuri parveke, joka sopii saunavilvoitteluun. Sauna sekä tilava kodinhoito-kylpyhuone sijaitsevat myös yläkerrassa kahden makuuhuoneen ja vaatehuoneen lisäksi. Päämakuuhuoneesta saa tarvittaessa jaettua kaksi erillistä pienempää makuuhuonetta, ja toinen makuuhuoneista on riittävän iso päämakuuhuonekäyttöön.

Mäkkylän palveluista löytyvät koulut, päiväkodit sekä juna-asema alle puolen kilometrin päästä. Sellon ja Leppävaaran kaikenkattavat palvelut täydentävät kokonaisuuden ja esimerkiksi Leppävaaran liikuntapalvelut, urheilupuistot ja -kentät ovat ahkerassa käytössä. Mäkkylästä oma liittymä Kehä I:lle ja nopeat yhteydet niin autolla kuin junalla.

Huoneisto vapautuu tarvittaessa nopeasti. Tämä huoneisto on lunastanut tonttiosuutensa ja se kuuluu kauppahintaan.

Esittelyt:

Tommi Karhula, 040 484 8888, tommi.karhula@westhouse.fi

tätä kohdetta sinulle esittelee

Tommi Karhula

Myyntiedustaja, KiAT 040 484 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Adjutantinkuja 3 F, 02650 Espoo
näytä kohteen lisätiedot arrow-down