3h+avok.+kph,Punavuori,Helsinki – West House
Takaisin hakutuloksiin

Helsinki, Punavuori

Kerrostalo, 3h+avok.+kph, 67.4m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Varaathan oman yksityisesittelyajan!

Huippusijainnilla tyylikäs ylimmän kerroksen kolmio.

Tervetuloa tutustumaan kauniiseen kotiin suositussa Punavuoressa. Kodissa on harkittu pohjaratkaisu, jossa moderni avokeittiö ja kylpyhuone, sekä kaksi tilavaa makuuhuonetta luovat harmonisen kokonaisuuden. Kodin suuret ikkunat tekevät asunnosta todella valoisan ja makuuhuoneista avautuu upeat näkymät sisäpihalle ja kattojen yli.

Asunto on putkiremontin yhteydessä kokenut täydellisen muodonmuutoksen, jossa esimerkiksi keittiö on siirretty, kylpyhuone uusittu laadukkailla materiaaleilla, seinät maalattu, listat uusittu ja sähköjä nykyaikaistettu.

Asunto-Osakeyhtiö Punavuorenkatu 18 on valmistunut vuonna 1910 ja on hyvin hoidettu. Esimerkiksi putkiremontti on valmistunut 2018, pihajulkisivun ikkunat 2010, katto remontoitu 2004-2007 ja julkisivut 1991-1994.

Yhtiö sijaitsee rauhallisella Punavuorenkadulla lähellä Telakkarantaa. Punavuoren upeat kahvilat, kivijalkakaupat, ja puistot ovat kaikki lähettyvillä. Koulut ja päiväkodit löytyvät lähes vierestä. Meri siintää vain muutaman sadan metrin päässä, ja Telakkaranta tuo valmistuttuaan upeat puitteet ulkoiluun meren äärellä. Rannan laiturialueelle on suunniteltu tulevan rantapromenadi, jossa on kahviloita, ravintoloita ja historiallisia laivoja.

Yhtiössä ei ole hissiä.

Tiedustelut ja esittelyt / Förfrågningar och visning:

Petri Ehrstén, LKV, KTM
p. 040 680 7714 // petri.ehrsten@westhouse.fi
ja
Sebastian Rostedt
Puh. 0400 373 620 // sebastian.rostedt@westhouse.fi
Betjänar även på svenska.
Complete service also in English.

tätä kohdetta sinulle esittelee

Petri Ehrstén

Kiinteistönvälittäjä LKV, KTM 040 680 7714
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Punavuorenkatu 18 A, 00150 Helsinki
näytä kohteen lisätiedot arrow-down