3h, keittiö, kph, sauna, parveke,Tikkurila,Vantaa – West House
Takaisin hakutuloksiin

Vantaa, Tikkurila

Kerrostalo, 3h, keittiö, kph, sauna, parveke, 77.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Viimeinen uniikki huoneisto jäljellä!

Ylemmän kerroksen kulmahuoneisto, jonka alkuperäiset lasipariovet ja ilmeisen funkkis-tyylinen parveke luovat mahtavan flown asuntoon. Päämakuuhuonesta ja olohuoneesta käydään parvekkeelle, josta avautuu hienot avarat maisemat lehmuskujalle ja peltoaukealle. Ikkunat kolmeen suuntaan antaa valon virrata vapaana oleskelutiloissa. Pieni makuuhuone on selkeästi sopiva lastenhuoneeksi tai työhuoneeksi. Keittiö on hyvin varusteltu, järkevästi sijoitettu ja avautuu olohuoneeseen omana seurustelutilanaan. Asunnossa on oma sauna.
Vaikuttavaa Funkkis-tyyliä täysin saneeratussa historiallisesti suojellussa talossa!

Asuinrakennus on kaksikerroksinen 1930-luvun puolivälissä rakennettu klassinen fuktionalismin aikakauden tiilitalo, joka on vuonna 2016 talotekniikaltaan ja sisätiloiltaan täysin saneerattu ja uusittu. Rakennushistoriallisesti arvokas ja ulkokuoreltaan lähes alkuperäisessä ulkonäössään säilynyt rakennus on suojeltu asemakaavassa.

Talon historiassa tilat ovat ovat toimineet aluksi asuinkäytössä ja sittemmin toimistotiloina, ennen kuin se nyt on saneerattu asuinseutunsa yhdeksi uljaimmista klassisen arkkitehtyyrin edustajaksi uudelleen asuinkäyttöön.

Taloyhtiössä on jokaiselle huoneistolla kellarikomero, pyörävarastot sekä tyylikäs saunaosasto. Mahdollisuus ostaa autotalliosake tai autopaikkaosake. Taloyhtiö on rakennettu omalle tontille ja pitää sisällään viimeisintä talotekniikkaa.
Kävellen juna-asemalle 10 minuutissa. Parin korttelin päässä päässä bussipysäkki, jolla Helsingin keskustaan noin puolessa tunnissa.

Lisätiedot ja esittelyt puh. Eija Ahonlinna p. 040 141 8888, eija@westhouse.fi
Varaa itsellesi esittelyaika!

tätä kohdetta sinulle esittelee

EIJA AHONLINNA

Myyntiedustaja, KiAT 040 141 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Metsänhoitajankuja 6 B, 01370 Vantaa
näytä kohteen lisätiedot arrow-down