3h, k, s, aputilat ja autotalli,Kulosaari,Helsinki – West House

Created with Sketch.

Katso esittelyvideo

Takaisin hakutuloksiin

Helsinki, Kulosaari

Paritalo, 3h, k, s, aputilat ja autotalli, 134.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Casa Anna on juuri valmistunut upea paritaloyhtiö Kulosaaren arvo-osoitteessa. Moderni ja valoisa paritalo on poikkeuksellisen laadukkaasti paikalleen rakennettu kivitalo, jonne valo tulvii ympäri vuoden julkisivun kokoisista ikkunoista ja pitkästä kattoikkunasta. Talon suunnittelusta on vastannut emeritusprofessori Helmer Stenros yhdessä Arrak Arkkitehdit Oy:n kanssa.

Moderni skandinaavinen valkoiseksi rapattu rakennus sijaitsee omalla 703 m2:n tontilla. As Oy:n huoneistoja ja tonttiosuuksia hallitaan hallinnanjakosopimuksella. Molemmilla huoneistoilla on täysin omat maalämpö- ja talotekniset järjestelmänsä ja molemmat huoneistot vastaavat oman huoneistonsa asumis- ja kunnossapitokustannuksistaan itse. Taloa täydentää maisema-arkkitehti Marja Mikkolan suunnittelema kaunis piha-alue. Molemmilla asunnoilla on oma ajoliittymä Hopeasalmentieltä ja oma autotalli.

Tilallisesti avara ja valoisa, kokonaispinta-alaltaan noin 134 -neliöinen huoneisto B on rakennettu kolmeen kerrokseen. Pääsisäänkäynti on keskikerroksessa, jossa sijaitsevat keittiö, ruokailutila, 6-metriä korkea olohuone, vieras-wc, sekä tilava parveke / viherhuone. Ylimmässä kerroksessa on valoisa aulatila, josta pääsee kahteen makuuhuoneeseen. Päämakuuhuoneesta on käynti liukuovien kautta tilavalle parvekkeelle. Makuuhuoneiden väliin on sijoitettu kylpyhuone ja wc-tilat palvelemaan molempia makuuhuoneita. Alimmassa kerroksessa on huoneiston saunaosasto ja kodinhoitotilat sekä isohko huone, jonka käyttötarkoitusta voi muuntaa omien tarpeiden mukaan. Alakerrassa on myös autotalli sekä varasto- ja tekninen tila. Huoneisto on suunniteltu esteettömäksi ja kerrosten välillä kulkee huoneistokohtainen KONEen hissi.

Kerrassaan upea ja uniikki koti, jollaisia harvoin tulee myyntiin!

Lisätietoja sekä yksityisesittelyt: Pekka Kujala 040-832 8888, pekka.kujala@westhouse.fi
tai Juha Erkkilä 050-414 8888, juha.erkkila@westhouse.fi

Casa Anna is a new magnificent semi-detached house at esteemed address in Kulosaari.
This modern and bright house is especially high quality stonehouse built on site. Light floods in all year round from the facade-sized windows and the long skylight. The house is designed by Professor Emeritus Helmer Stenros in co-operation with Arrak Arkkitehdit Oy. The house is complemented by a beautiful courtyard designed by a landscape architect Marja Mikkola. Both apartments have own access to the Hopeasalmentie road and have their own private carages.

The modern white plastered Scandinavian style building is located on it’s own 703 m2 plot. As Oy’s apartments and plots are managed by agreement between joint owners. Both apartments have their own geothermal- and building service technology, and each apartment bear its own living and maintenance costs.

Casa Anna is a wonderful and unique home that rarely is on the market!

Further information, please contact: Pekka Kujala 040-832 8888, pekka.kujala@westhouse.fi

tätä kohdetta sinulle esittelee

Juha Erkkilä

Myyntijohtaja, LKV, YKV, kaupanvahvistaja 050 414 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Hopeasalmentie 10 B, 00570 Helsinki
näytä kohteen lisätiedot arrow-down