3h, k, rt, kph, vh, p,Olari,Espoo – West House
Takaisin hakutuloksiin

Espoo, Olari

Kerrostalo, 3h, k, rt, kph, vh, p, 65.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Putkiremontoidusta taloyhtiöstä, ylhäällä 8. kerroksen korkeuksissa muuttovalmis kolmio.

Kuunsäde 6 sijaitsee hienolla kallioisella mäntykankaalla ja tästä tornitalon toiseksi ylimmästä kerroksesta on mahtavat näkymät. Kulmahuoneiston keittiön ikkunasta avautuu näkymät kauas Etelä- ja Länsi-Espoon ylle ja olohuoneesta, makuuhuoneista sekä lasitetulta parvekkeelta länteen yli metsikön, jossa ei vastapäisiä taloja ole estämässä näkemästä kaunista maisemaa.

Kodin kylpyhuone on remontoitu 2017 LVIS-saneerauksen yhteydessä: sieltä löytyvät niin seinä-wc, tilaa säästävät kaappariovet suihkusta kuin paikka pesutornillekin. Kaikki pienen perheen tarpeisiin vaadittava. Keittiö on remontoitu vuonna 2011 ja varustettu täysmittaisin keittiökonein. Ikkunan edessä hyvä paikka ruokapöydälle. Lasitettu parveke olohuoneen vieressä on tilava ja sieltä näkymät avautuvat moneen suuntaan.

Molemmissa makuuhuoneissa on vaatekaapistot, jonka lisäksi eteisessä on iso liukuovikaapisto ja vaatehuone keittiön ja kylpyhuoneen välissä. Makuuhuoneissa on tuore laminaattilattia ja oleskelutiloissa mosaiikkiparketti.

Taloyhtiössä on tehty suurimpia remontteja viimeisen neljän vuoden aikana: 2016 katto, 2017 linjasaneeraus ja viimeisimpänä 2019 hissien modernisointi. Hoitovastike on hyvin kohtuullinen. Lisäksi samasta talosta maantasalta löytyvät hieno kerhotila ja saunaosasto, kumpainenkin omalla pikku keittiöllä varustettuna. Lisäksi tilavat varastohäkit sekä ulkoiluvälinevarastot, joihin pääsy helposti suoraan kadulta. Suojaisalla taloyhtiön pihalla leikkialue lapsille.

Huoneisto on heti vapaa ja muuttovalmis nopeasti.

Esittelyt:

Tommi Karhula, 040 484 8888 tai tommi.karhula@westhouse.fi

tätä kohdetta sinulle esittelee

Tommi Karhula

Myyntiedustaja, KiAT 040 484 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Kuunsäde 6 C, 02210 Espoo
näytä kohteen lisätiedot arrow-down