3h, k, rt, kph, p,Tikkurila,Vantaa – West House
Takaisin hakutuloksiin

Vantaa, Tikkurila

Kerrostalo, 3h, k, rt, kph, p, 82.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Kaunis ja kodikas kolmio pienkerrostalossa hyvien yhteyksien varressa.

Nykyiset omistajat ovat remontoineet toisessa kerroksessa sijaitsevan kodin makuuhuoneet ja oleskelutilat moderneilla vaalean harmailla sävyillä. Eteiseen sekä molempiin makkareihin on asennettu uudet liukuovikaapistot. Keittiö puolestaan on jykevän musta, mistä keittiön päädyssä olevan ruokailutilan värikylläinen tapetti erottuu näkyvästi. Suhteellisen isossa keittiössä on täysikorkeat jääkaappi ja pakastin.

Tämän taloyhtiön erityisyytenä on kellarikerroksessa erillinen, tälle huoneistolle varattu, noin 13 neliön suuruinen kodinhoitotila / varasto. Tilasta löytyvät niin vesipiste, lattiakaivo, pesukoneliitännät sekä runsas tilat sijoittaa pesukone ja kuivausrumpu. Kaiken tämän lisäksi tilaan mahtuu paljon hyllyköitä ja varastotavaraa tai sitä voi käyttää harraste- tai työtilana oman tarpeen mukaan. Tämä kaikki tila tulee huoneiston neliöiden päälle asukkaan käyttöön ilman erillistä vastiketta.

Parvekkeet on täysin uusittu taloyhtiössä muutama vuosi taaksepäin. Lasitetulta parvekkeelta avautuu kaupunkimainen mutta vihreä ympäristö. Tikkurilan palvelut ovat lähietäisyydellä, lähikauppa aivan taloyhtiöstä seuraavana ja pitkittäis- sekä poikittaissuuntainen liikenne toimii hyvin.

Jokaiselle asunnolle kuuluu oven edestä parkkipaikka. Taloyhtiön on tehnyt päätöksen LVIS-saneerauksen aloittamisesta loppuvuodesta 2019. Saneerauksen yhteydessä uusitaan mm. myös rappukäytävät ja ulko-ovet. Myyjät keskustelevat mielellään erilaisista vaihtoehdoista vapauttaa asunto ostajan käyttöön, niin että hallintaoikeuden siirtyminen olisi mahdollisimman vaivaton kummallekin suhteessa remontin aloitusajankohtaan ja ostajan mahdollisuuksiin sekä haluun muuttaa sisään huoneistoon.

Esittelyt:

Tommi Karhula, 040 484 8888, tommi.karhula@westhouse.fi

tätä kohdetta sinulle esittelee

Tommi Karhula

Myyntiedustaja, KiAT 040 484 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Kielotie 27 A, 01300 Vantaa
näytä kohteen lisätiedot arrow-down