3h, k, halli, kph, wc, vaatehuone,Ullanlinna,Helsinki – West House
Takaisin hakutuloksiin

Helsinki, Ullanlinna

Kerrostalo, 3h, k, halli, kph, wc, vaatehuone, 107.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Edustavaan toisessa kerroksessa sijaitsevaan huoneistoon on kaksi sisäänkäyntiä. Pääsisäänkäynti on kadun puolelta ja toinen pihan puolelta ns. piian portaan kautta.
Olohuoneeseen tuo arvokkuutta suuri erkkeri-ikkuna leveine ikkunalautoineen sekä pariovin viereen aukeava ruokasali. Korkeat huoneet, avara vanhan ajan tunnelma näkyy ja tuntuu kodin jokaisessa neliössä. Huoneisto on tällä hetkellä yhdistettynä toiseen huoneistoon, mutta on omilla osakekirjoillaan ja helposti palautettavaissa omaksi huoneistoksi. Mahdollisuus myös ostaa viereinen isompi asunto tai koko kerros.

Tässä huikeassa osoitteessa oleva arkkitehti Runar Finnilän 1927 suunnittelema talo kätkee sisäänsä hyväpohjaisen ja edustavan kodin. Huoneiston kahdesta huoneesta on upea merinäköala, joka aukeaa etelään Liuskaluodon ja Uunisaaren suuntaan. Keittiö ja makuuhuone ovat rauhallisen sisäpihan puolella. Huonejärjestystä on mahdollisuus myös suunnitella uudelleen.

Yhtiöstä on pidetty hyvää huolta ja isot korjaukset ovat takanapäin. Vuodelle 2018 on suunniteltu piha-alueen kunnostus, minkä jälkeen tiedossa on huoletonta asumista vuosikausiksi.

Ulos astuessasi olet samantien Helsingin arvostetuimmalla rantapromenadilla ja Kaivopuiston ihastuttavissa maisemissa.

Lisätietoja sekä yksityisesittelyt:
Pekka Kujala 040 832 8888, pekka.kujala@westhouse.fi

tätä kohdetta sinulle esittelee

PEKKA KUJALA

Kiinteistönvälittäjä LKV 040 832 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Merikatu 7 B, 00140 Helsinki
näytä kohteen lisätiedot arrow-down