3 mh, olohuone, rt, keittiö, kph, wc, kesähuone/lasiveranta, sauna, parveke.,Iirislahti,Espoo – West House
Takaisin hakutuloksiin

Espoo, Iirislahti

Erillistalo, 3 mh, olohuone, rt, keittiö, kph, wc, kesähuone/lasiveranta, sauna, parveke., 142.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Tämä 1940-luvulla valmistunut hurmaava erillistalo sijaitsee keskellä rauhallista Iirislahtea. Talo sijaitsee omalla hallinta-alueellaan, jossa on parkkipaikat kahdelle autolla, vehreä aidattu piha-alue, komeita puita sekä kauniita istutuksia.

Talon sisätiloissa on säilytetty parhaita sisustuselementtejä Suomen sodanjälkeisen ajan rakentamistyylistä: tummaa täyspuuta olevat ikkunapuitteet ja ovet, jotka sointuvat täydellisesti lämpimän tummaan parkettilattiaan, vivahteikkaat sormipaneelit korostamassa tiettyjä seinäpintoja ja paneelikatto aulassa.

Sisääntulokerroksessa ruokasali ja lämminhenkinen olohuone jatkuvat saumattomasti talon päästä päähän. Ruokasalissa on takka. Suuren lisätilan oleskelutiloihin tuo noin 19 neliön kokoinen kesähuone/lasiterassi, jonka isoista ristikkoikkunoista on vehreät näkymät omalle piha-alueelle. Tunnelmallinen terassi on kesäiltojen lisäksi ollut käytössä joulunvietossa ja illanistujaisissa myös viileällä säällä.

Vanhanajan tunnelmaa lisää yläkerran kaunis kylpyhuone, jossa on tassu-amme. Kylpyhuone on päämakuuhuoneen yhteydessä. Toisessa kerroksessa on lisäksi kaksi muuta makuuhuonetta, vaatehuone ja aula, joka toimii tällä hetkellä kirjastona. Kellarikerroksessa on kodinhoitotilat, pannuhuone sekä sauna, josta on suora uloskäynti omalle pihalle.

Taloyhtiön osakkaat vastaavat hallitsemansa rakennuksen remontti- ja ylläpitokustannuksistaan, kiinteät taloyhtiön kulut mm. kiinteistövero ja -vakuutus jaetaan/katetaan yhtiövastikkeella.

Rakennus on kauniisti ylläpidetty, ja siinä on tyyliä ja tunnelmaa rakennusaikakaudeltaan ja sopivasti tilaa joko perheelle tai pariskunnalle.

Tervetuloa tutustumaan!

Nina Nykopp, 0400 226 020, nina.nykopp@westhouse.fi tai
Tommi Karhula, 040 484 8888, tommi.karhula@westhouse.fi

tätä kohdetta sinulle esittelee

Nina Nykopp

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT 0400 22 6020
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Iirislahdentie 7 B, 02230 Espoo
näytä kohteen lisätiedot arrow-down