3 mh, oloh, avok, wc, kodinhoitoh, kph ja sauna, varastotiloja,Martinlaakso,Vantaa – West House

Created with Sketch.

Katso esittelyvideo

Takaisin hakutuloksiin

Vantaa, Martinlaakso

Paritalo, 3 mh, oloh, avok, wc, kodinhoitoh, kph ja sauna, varastotiloja, 198.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Olet lämpimästi tervetullut esittelyyn sunnuntaina 10.11. klo.14.30-15.15!

Ihastuttava tilaihme odottaa uusia asukkaita. Talon tilat jakautuvat kahteen kerrokseen, niin että molemmilla kerroksilla on kuitenkin täysin oma käyttötarkoituksensa ja oma rauhansa. Varsinaiset asuintilat ovat yläkerrassa, josta myös astutaan sisään kotiin sekä terassille ja pihalle. Yläkerrassa on kolme isoa makuuhuonetta, kylpyhuone, kaunis sauna sekä juuri uusittu tyylikäs erillinen wc. Tupakeittiö on tämän kodin keskus ja sitä lämmittää jykevä vuolukivitakka ja lisäksi ilmalämpöpumppu.

Alakerrassa on runsaasti erilaisia harraste- ja työtiloja sekä arki-olohuone / kotiteatterihuone. Alakerta tuplaa käyttöneliöt ja näitä erikokoisia huoneita voi käyttää mm- lisämakuuhuoneena, vierashuoneena, kuntosalina, suurina varastotiloina, työhuoneina ja kotinikkarikin löytää täältä oman tilansa. Alakertaan on oma sisäänkäynti, ja alakerran ison huoneen yhteydestä löytyy niin oma keittiö kuin kylpyhuonekin, joten se toimii kuin omana "yksiönään". Koko alakerrassa on lämmitetty lattia.

Sisätilojen värimaailma on kauniin lämmin ja kodikkuutta huokuva. Omalla piha-alueella voit päästää itsessäsi puutarhurin valloilleen. Piha on valmiiksi aidattu koiria varten.

Martinlaakson palvelut ovat lähellä ja myös Myyrmäen sekä Jumbon palvelukeskittymälle pääset nopeasti. Autolla pääset muutamassa minuutissa isoimmille teille; et välttämättä autoa edes tarvitse, sillä kehäradan asemalle on vain muutama sata metriä.
Helposti matkaan.

Autoilevan yhteydet ovat hyvät niin Kehä III:lle ja Hämeenlinnanväylälle kuin Vihdintielle ja sen kautta Kehä I:llekin. Kehärataa pitkin pääset helposti lentoasemalle, Helsinkiin ja toiselle puolelle Vantaata nopeasti. Myyrmäen asema on myös lähellä, ja sen liityntäliikenneterminaalista on bussiyhteyksiä eri puolille pääkaupunkiseutua.

Lähellä on myös runsaasti liikuntamahdollisuuksia aina lukuisista ulkoilureiteistä urheiluhalleihin ja -kenttiin. Vieressä vesitornia ympäröivässä maastossa on myös valaistu n. 1,5 kilometrin pituinen pururata ja talvisin hiihtorata. Martinlaakson uimahalli on aivan lähistöllä ja Vetokannaksen uimarannalle on vain muutama kilometri.

Pidemmällä iltatreenilenkillä voit suunnata reilun kolmen kilmometrin päähän Malminkartanonhuipulle, jossa kuntoilijaa odottavat yli 400-askelmaiset juoksuportaat ja upeat näkymät yli pääkaupunkiseudun! Myös Vantaan kaupungin asukaspuisto Vihertiellä ja Jokiuomanpuistossa ovat lähellä.

Tämä koti sinun täytyy nähdä! Mahdollisuus tutustua molempiin tämän paritalon puolikkaisiin. Otathan yhteyttä:

Merja Kotamäki p.040 160 8888 tai merja.kotamaki@westhouse.fi
Tommi Karhula p. 040 484 8888 tai tommi.karhula@westhouse.fi

tätä kohdetta sinulle esittelee

Merja Kotamäki

Kiinteistönvälittäjä, LKV 040 160 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Myllymäentie 9 B b, 01620 Vantaa
näytä kohteen lisätiedot arrow-down