3 mh, k, rt, oh, 2 x kph, pihasauna, lämmitetty ulko uima-allas, poreamme, autotalli/verstas.,,Kirkkonummi – West House

Created with Sketch.

Katso esittelyvideo

Takaisin hakutuloksiin

Kirkkonummi,

Omakotitalo, 3 mh, k, rt, oh, 2 x kph, pihasauna, lämmitetty ulko uima-allas, poreamme, autotalli/verstas., 330.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Unelmien puutaloidylli ja kaunis iso puutarha kallioisen puistometsän kupeessa. Pihalla kasvaa niin pioneja, syreeni- ja marjapensaita, omenapuita, kuin lukuisia muitakin kukkia ja pensaita. Puusto on kaunista mm. näyttävä vanha vaahtera ja useita tammia.

Kaunis keltainen päärakennus on valmistunut v. 1898, ja on museoviraston suojelukohde. Rakennus on kattavasti remontoitu nykyisen omistajan toimesta v. 2006. Tuolloin on uusittu mm. vesiputket ja sähköt, lattia, seinät ja katto on lisäeristetty, kaikki pinnat sekä kylpyhuoneet (2) ja keittiö on uusittu koneineen. Talossa on öljylämmitys, maalämpöön siirtyminen käy melko vaivattomasti, tarjous maalämmön asentamiselle on jo valmiina.

Tontilla on asuinrakennuksen lisäksi v. 2007 rakennettu iso autotalli/verstas, jonne mahtuu kaksi autoa. Autotallirakennuksen toisessa päädyssä on loistavat tilat nikkaroimiselle tai muulle harrastetoiminnalle, esimerkiksi kuntosalille.

Viehättävä puinen pihasauna on rakennettu v. 2011. Saunan edustalla on terassiin upotettu lämmitettävä ulkouima-allas ja v. 2014 hankittu poreamme, joten puitteet vapaa-ajan viettoon perheen ja ystävien kanssa ovat tosiaan kunnossa. Pihalla on myös laadukas pizza-uuni ja kesäkeittiö valmiina.

Kiinteistä sijaitsee lähellä Kirkkonummen keskustan monipuolisia palveluita. Palkittu ja laadukas ruokaravintola Bistro O Mat sijaitsee kävelyetäisyydellä. Kirkkonummen keskusta on kehittyvää aluetta, jo tällä hetkellä keskustasta löytyy niin uimahalli kuin jäähallikin. Suomen- ja ruotsinkieliset koulut ja päiväkodit lähialueella. Hyvät julkiset liikenneyhteydet.

Esittelyt ja lisätiedot/ Förfrågningar och visningar

Nina Nykopp 0400 226020 tai nina.nykopp@westhouse.fi

Betjänar även på svenska.
Complete service also in English

tätä kohdetta sinulle esittelee

Nina Nykopp

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT 0400 22 6020
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Vanha Rantatie 33, 02400 Kirkkonummi
näytä kohteen lisätiedot arrow-down