3 mh, avok, olohuone, sauna, 2 x kph, vaatehuone, terassi, jacuzzi,Korso,Vantaa – West House
Takaisin hakutuloksiin

Vantaa, Korso

Paritalo, 3 mh, avok, olohuone, sauna, 2 x kph, vaatehuone, terassi, jacuzzi, 104.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

ENNAKKOVARAUKSESSA NYT Vantaan Tavitie 21:een valmisteilla olevat kahdeksan näyttävää paritalohuoneistoa. Persoonalliset mutta samaan aikaan selkeästi skandityyliä edustavat kodit valmistuvat rauhalliselle pientaloalueelle vehreään ympäristöön. OMA TONTTI. Talot rakennetaan patentoidusta SIP-elementistä, joka ovat erittäin energiatehokas ja paloturvallinen rakennusmuoto. Matalaenergiatalojen energialuokka onkin B2013. Julkisivun verhous on näyttävää suomalaista Versowoodin Kuningaspaneelia.

Kaikki kahdeksan huoneistoa ovat kaksikerroksisia 104 neliöisiä kolmen makuuhuoneen ja kahden kylpyhuoneen saunallisia paritaloja. Vastakkain olevat huoneistot on rakennettu hieman eri tasoihin, jolla lisätään yksityisyyttä. Olohuoneesta avautuu isot lasipariovet terassille ja huoneiston sivulla on erikoisuutena ja lisämukavuutena oma neljän hengen jacuzzi, jonne saunasta voi pulahtaa vilvoittelemaan!

Sisätilojen materiaalit ovat tyyliltään modernit ja näyttävät: lattiapinnat ovat leveää yksisauvaista vaaleahkoa tammiparkettia, kylpyhuoneet ovat sekoitus harmaata ja valkoista sekä seetripuuta. Eri kokoiset ja muotoiset ikkunapinnat ovat yksi hienoimmista talojen yksityiskohdista. Ikkunoita on sommiteltu maksimaalinen määrä eri muodoissaan huoneiston kaikille ulkoseinille, mikä luo näyttävyyttä ja arkkitehtoonisia yksityiskohtia julkisivuun.

Huoneistot lämmitetään lämpöpumpuin ja tilat lämpiävät vesikiertoisen lattialämmityksen kautta. Parkkipaikat jäävät asuntojen takapihojen puoleiselle kaistaleelle. Jokaisella huoneistolla oma ulkovarasto sekä sisällä varastohuone. Arvioitu valmistuminen 11/2019.

Varaukset:

Merja Kotamäki, 040 160 8888 tai merja.kotamaki@westhouse.fi
Tommi Karhula, 040 484 8888 tai tommi.karhula@westhouse.fi

tätä kohdetta sinulle esittelee

Merja Kotamäki

Kiinteistönvälittäjä, LKV 040 160 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Tavitie 21, 01450 Vantaa
näytä kohteen lisätiedot arrow-down