3 mh, avok., olohuone, sauna, 2 x kph, khh, terassi,Korso,Vantaa – West House
Takaisin hakutuloksiin

Vantaa, Korso

Paritalo, 3 mh, avok., olohuone, sauna, 2 x kph, khh, terassi, 104.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Viimeiset vapaana olevat huoneistot varattavissa!

Myynnissä Vantaan Tavitie 21:een rakenteilla olevat kahdeksan näyttävää paritalohuoneistoa. Persoonalliset mutta samaan aikaan selkeästi skandityyliä edustavat kodit valmistuvat rauhalliselle pientaloalueelle vehreään ympäristöön. OMA TONTTI. Talot rakennetaan kantavan puu- ja teräsrungon ympärille patentoidusta SIP-elementistä (structural insulated panel), joka on erittäin energiatehokas ja paloturvallinen rakennusmuoto. Matalaenergiatalojen energialuokka onkin B(2013).

Julkisivun verhous on näyttävää ja jykevää suomalaista tummaa Versowoodin Kuningaspaneelia. Eri kokoiset ja muotoiset ikkunapinnat ovat yksi hienoimmista talojen yksityiskohdista. Ikkunoita on sommiteltu maksimaalinen määrä eri muodoissaan huoneiston kaikille ulkoseinille, mikä luo näyttävyyttä ja arkkitehtonisia yksityiskohtia julkisivuun sekä maksimaalista valoisuutta sisälle asuntoihin.

Kaikki kahdeksan huoneistoa ovat kaksikerroksisia 104 neliöisiä kolmen makuuhuoneen ja kahden kylpyhuoneen saunallisia paritaloja. Vastakkain olevat huoneistot on rakennettu hieman eri tasoihin syvyyssuunnassa, jolla lisätään yksityisyyttä sekä julkisivun näyttävyyttä. Olohuoneesta avautuu isot koko päätyseinän levyiset lasipariovet terassille, josta pääsee laskeutumaan suoraan pihamaalle. Pihapiirin alalaidassa juoksee pieni puro.

Sisätilojen materiaalit ovat tyyliltään modernit ja pohjoismaiseen tyyliin istuvat: lattiapinnat ovat leveää yksisauvaista vaaleahkoa tammiparkettia (Rappgo), harmaassa tai valkoisessa mittatilauskeittiössä on tyyliin sopivat työtasot ja kylpyhuoneet ovat myös sekoitus harmaata ja valkoista sekä seetripuuta saunassa. Molemmissa kerroksissa on täysikokoiset kylpyhuoneet. Lisäksi erillinen kodinhoitohuone.

Huoneistot lämmitetään energiatehokkaalla ilmavesilämpöpumpulla, ja tilat lämpiävät vesikiertoisen lattialämmityksen kautta. Parkkipaikat, 2 kappaletta per huoneisto, jäävät asuntojen takapihojen puoleiselle kaistaleelle. Jokaisella huoneistolla oma ulkovarasto sekä sisällä varastohuone. Arvioitu valmistuminen 7/2020.

Varaukset:

Merja Kotamäki, 040 160 8888 tai merja.kotamaki@westhouse.fi
Tommi Karhula, 040 484 8888 tai tommi.karhula@westhouse.fi

Olemme tehokas ja tarmokas tiimi mitä tulee kotien myyntiin. Kodinvaihtoprosessi on iso urakka, ja meillä on aina aikaa ja halua panostaa sinun kotiisi täydellä laadulla. Kädenjälkemme ja laatumme asuntojen ja kiinteistöjen markkinoinnissa ja myynnissä on alan huippua! Westhouse LKV on 25-vuotias kiinteistönvälitystoimisto, ja olemme molemmat toimineet vuosia alalla koko Pääkaupunkiseudulla. Soita Merjalle 040 160 8888 tai Tommille 040 484 8888

tätä kohdetta sinulle esittelee

Merja Kotamäki

Kiinteistönvälittäjä, LKV 040 160 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Tavitie 21, 01450 Vantaa
näytä kohteen lisätiedot arrow-down