3 h, k, kph, vaatehuone ja parveke.,Olari,Espoo – West House
Takaisin hakutuloksiin

Espoo, Olari

Kerrostalo, 3 h, k, kph, vaatehuone ja parveke., 63.5m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Tervetuloa kotiin!

Tässä kodissa yhdistyy hyvä pohjaratkaisu, arjen toimivuus ja erittäin hyvä sijainti.Tee tästä kodista pienellä pintaremontilla mieleisesi. Reilun kokoiseen olohuoneeseen saa hyvin myös ruokailutilan, olohuoneesta on myös käynti parvekkeelle.

Taloyhtiössä alkaa putkiremontti syksyllä 2019, joten pääset vaikuttamaan kylpyhuoneen materiaaleihin ja kalusteisiin.

Tähän kotiin pääset muuttamaan heti!

Pihapiiri on kauniisti hoidettu ja mäntykallioiselta sisäpihalta löytyy grilli- ja ruokailupaikka sekä hyvin varusteltu leikkipaikka. Kauppakeskus Ison Omenan monipuoliset palvelut, metroasema ja Olarin Prisma ovat runsaan kilometrin päässä, ja bussipysäkki löytyy muutaman sadan metrin päästä. Kävelymatkan etäisyydellä on useita leikkipaikkoja ja päiväkoteja, sekä esikoulu ja kouluja. Päivittäiset asiat sujuvat helposti vain kivenheiton päässä sijaitsevassa S-marketissa, R-kioskissa ja apteekissa. Espoon keskuspuiston pururadat, luontopolut ja hiihtoladut sekä lähimetsät löytyvät aivan asunnon vierestä, ja ne mahdollistavat liikunnallisen ja virkeän elämäntavan ympäri vuoden helposti suoraan kotiovelta.

Tämä koti sinun täytyy itse nähdä.

Ota yhteyttä Merja Kotamäki p.040-160 8888/ merja.kotamaki@westhouse.fi yksityisesittelyyn.

tätä kohdetta sinulle esittelee

Merja Kotamäki

Kiinteistönvälittäjä, LKV 040 160 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Kuusikallionkuja 3 B, 02210 Espoo
näytä kohteen lisätiedot arrow-down