3 h + k + kph + s+ ask.h + varastohuone + autotalli,Gallträsk,Kauniainen – West House
Takaisin hakutuloksiin

Kauniainen, Gallträsk

Paritalo, 3 h + k + kph + s+ ask.h + varastohuone + autotalli, 155.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Paritalokoti, jossa viihtyminen alkaa jo kauniista sisääntulosta.
Suurista ikkunoista tulvii runsaasti valoa sisään ja näkymät ovat vehreät kaikista ikkunoista.

Yläkerrassa on tilava erkkeri-ikkunallinen olohuone, kaksi makuuhuonetta, vuonna 2003 remontoitu kylpyhuone ja laadukkaasti vuonna 2013 uusittu keittiö.
Keittiössä on Isku-keittiöiden valkoiset kaapistot ja välitilassa tyylikäs lasilevy. Kivan ja tunnelmallisen yksityiskohdan luo yläkaappien ylä- ja alapuolelle sijoitetut led-valonauhat. Tilavaan keittiöön mahtuu hyvin myös ruokapöytä.
Kellarikerroksessa sijaitseva sauna on remontoitu 2008 ja saanut silloin kauniin haapaisen sormipaneloinnin seinille. Saman remontin yhteydessä aiemmin pukuhuoneena toiminut tila muokattiin kompaktiksi kodinhoitohuoneeksi.

Kellarikerroksessa on reilusti varasto- ja harrastetilaa. Alakerrasta on kätevästi myös käynti ulos ja tätä kautta onkin helppo tulla sisään vaikka lastenvaunujen tai koiran kanssa.

Eteisestä on käynti takapihalle, jossa suojaisa piha on pengerretty kivasti eri tasoihin. Laatoitetulla, alemmalla tilalla on mukavasti tilaa grillata ja istuskella, ylemmällä tasolla on vihreä keidas istutuksineen.

Tämä viihtyisä paritalokoti on unelmapaikalla, kaikki palvelut kävelyetäisyydellä Kauniaisten keskustassa, koulut, päiväkodit ja harrastuksetkin lähellä. Suoraan ovelta alkavat hienot ulkoilumaastot ja Gallträskin järvikin on aivan vieressä.

Tilaa myyntiesitteet ja sovi yksityisesittely Teille sopivana aikana:
Raya Virtanen 040 820 7717, raya.virtanen@westhouse.fi

tätä kohdetta sinulle esittelee

Raya Virtanen

Myyntiedustaja 040 820 7717
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Eteläinen Heikelintie 12 E, 02700 Kauniainen
näytä kohteen lisätiedot arrow-down