3-4h, keittiö, kph, wc, parveke,Etu-Töölö,Helsinki – West House

Created with Sketch.

Katso esittelyvideo

Takaisin hakutuloksiin

Helsinki, Etu-Töölö

Kerrostalo, 3-4h, keittiö, kph, wc, parveke, 117.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Seitsemännen kerroksen kattohuoneisto sijaitsee aivan Temppeliaukion kirkon vieressä Lutherinkadun puoleisessa päädyssä taloyhtiötä. Huoneistossa on tiettyä loft-tyyppistä tilankäyttöä, jossa huoneet ovat yhteydessä toisiinsa; ainoastaan makuuhuone ja työhuone on erotettu selkeästi erillisiksi tiloiksi. Näissä kahdessa huoneessa on jätetty tiilipintainen seinä näkyviin erityisenä sisustuselementtinä. Vanhoissa hormistopilareissa on nähtävissä vanhoja vintillä olleiden rakenteiden muotoja, jotka tuovat vivahteikkuutta muuten moderniin kotiin.

Pitkänmalliselle sisäpihalle päin on nätti kattoparveke, josta isot ikkunat sisälle olohuoneeseen. Keittiön matala tila on käytetty hyväksi lisäten runsaasti säilytystilaa kaapistoin ja saarekkein sekä viinikaapilla. Keittiön kaikki koneet on uusittu viime vuonna ja työtiloiltaan se on erittäin väljä, kuten myös ruokailutila, jossa tälläkin hetkellä on kahdeksan hengen ruokapöytä. Päämakuuhuoneeseen, keittiöön, ruokailutilaan ja kylpyhuoneeseen valo tulee viistosti kauniista kattoikkunoista.

Kylpyhuone, sauna ja yhdistetty wc-kodinhoitohuone ovat kaikki erittäin tilavia. Eritoten saunomaan mahtuu isommallakin kaveriporukalla: saunojille on kylpyhuoneessa myös tuplasuihkut. Märkätilat ovat yleisilmeeltään erittäin freesit ja modernit.

Taloyhtiössä on uusittu mm. käyttövesi- ja viemäriputket vuosien 2007-12 välillä ja viimeisimpänä isona saneerauksena on uusittu peltikatto 2015. Rappukäytävät palautetaan alkuperäiseen malliinsa ja hissit kunnostetaan seuraavan vuoden aikana. Hoitovastike on kohtuullisella tasolla.

Huoneisto on erinomainen tilaa arvostavalle, joka haluaa ylimmän kerroksen huoneiston ja spåra- sekä bussipysäkit lähelle kotia. Huoneistoon kuljetaan hissillä kuudenteen kerrokseen ja portaita kerroksen verran.

Yksityisesittelyt ja lisätiedot:

Eija Ahonlinna, 040 141 8888, eija.ahonlinna@westhouse.fi

Tommi Karhula, 040 484 8888, tommi.karhula@westhouse.fi

tätä kohdetta sinulle esittelee

EIJA AHONLINNA

Myyntiedustaja, KiAT 040 141 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Runeberginkatu 27 A, 00100 Helsinki
näytä kohteen lisätiedot arrow-down