3 - 4 mh, oh, avokeittiö, rt, saunaos, takkah, tv-huone, vh, khh ja autotalli.,Haukilahti,Espoo – West House
Takaisin hakutuloksiin

Espoo, Haukilahti

Paritalo, 3 - 4 mh, oh, avokeittiö, rt, saunaos, takkah, tv-huone, vh, khh ja autotalli., 279.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

TERVETULOA ESITTELYYN SU 25.8. KLO 16 – 17!

Ihana koti Haukilahdessa hyvien koulujen ja merellisten ulkoilumaastojen lähellä.

Perusteellisesti syksyllä 2015 remontoitu paritalo odottaa uusia asukkaita. Remontissa asennettiin uudet ikkunat ja ovet, uusittiin vesiputket ja sähköt, uusittiin katon pinnoite ja asennettiin maalämpö/vesikiertoinen lattialämmitys. Keittiö on Saari-keittiön mittatilaustyönä valmistama kaunis ja laadukas avokeittiö, jossa on Mielen integroidut kodinkoneet. Harmoninen ja tyylikäs värimaailma kantaa läpi koko asunnon. Isot ikkunat ja olohuoneen osin korkea katto kruunaavat avarat oleskelutilat.

Vanhempien makuuhuoneen yhteydessä on oma kaunis kylpyhuone. Makuuhuoneesta johtaa mustat kierreportaat alakertaan tilavaan vaatehuoneeseen. Lastenhuoneet (2-3) sijaitsevat omassa rauhassa eri siivessä. Lapsille on oma suihkuhuone ja erillinen wc, joka palvelee myös vieras wc:nä. Asunnon loistava pohjaratkaisu takaa vanhemmille ja lapsille mukavasti yksityisyyttä, jota varsinkin teini-ikäisten vanhemmat ja nuoret itse arvostavat. Lasten siivessä on myös oma ulko-ovi ja vaatehuone.

Kellarikerrokseen johtaa kauniit kookosmatolla päällystetyt kierreportaat. Alakerrassa on viihtyisä takkahuone, jossa on alkuperäiset lyijylasi-ikkunat, harmoninen ja tyylikäs saunaosasto, erillinen "Marilyn"aiheinen wc ja iso tv-huone/ kotiteatteri, jossa on näyttävä koko seinän levyinen New York aiheinen tapetti. Alakerrassa on lisäksi paljon lämmintä varastotilaa/tekninen tila ja iso kodinhoitohuone.

Hyvin katseilta suojassa oleva aidattu piha, jossa on näyttävä, osin katettu terassi ja sopivasti istutuksia. Telamäentien puoleisella piha-alueella on myös nurmikkoa ja isot köynnös hortensiat. Pihalla kasvaa sopiva määrä puita mm. kaksi tammea ja vaahteroita. Autotallin vieressä on iso syyshortensia, joka kukkii upeasti loppukesällä.
Iso lämmin autotalli, johon mahtuu myös työskentelytilaa/verstas.

Lähiympäristössä Haukilahden venesatama kahviloineen ja ravintoloineen, hienot merelliset ulkoilumaastot. Suomen- ja ruotsinkieliset koulut kävelyetäisyydellä. Edulliset asuinkustannukset, yhtiövastike vain 250 EUR/kk. Taloyhtiössä vain kaksi asuntoa (A ja B) ja osakkaat vastaavat itsenäisesti kaikista asuntonsa huolto-, ylläpito- ja korjauskustannuksista yhtiöjärjestyksen 7 § mukaan.

Lisätiedot ja esittelyt:

Riitta Fenander 040 770 888 tai riitta.fenander@westhouse.fi ja
Nina Nykopp 0400 226020 tai nina.nykopp@westhouse.fi

tätä kohdetta sinulle esittelee

Riitta Fenander

Myyntiedustaja 040 770 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Telamäentie 16 A, 02170 Espoo
näytä kohteen lisätiedot arrow-down