2h, k, s, 2x kph, vh, varastohuone,Tillinmäki,Espoo – West House
Takaisin hakutuloksiin

Espoo, Tillinmäki

Paritalo, 2h, k, s, 2x kph, vh, varastohuone, 100.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

ENNAKKOMARKKINOINNISSA

Varmasti Tillinmäen yhdelle upeimmista tonteista rakennetaan neljä 92-100m2:n paritalohuoneistoa ja neljä 117m2:n erillistaloa, yhteensä 8 huoneistoa. As. Oy Espoon Rakkavuori rakennetaan rauhalliselle lapsiperheiden suosimalle pientaloalueelle. Yhtiö sijaitsee 2 822m2:n tontilla rajoittuen kahdelta suunnalta suureen ja kauniiseen puistoalueeseen. Omat piha-alueet ovat ilmeikkäät ja jokaisella erilaiset, osalla ne jatkuvat mänty- ja kalliomaiseen puistoon. Asuntojen piha-alue ja/tai parveke etelä-länsisuuntaan ja yhtiön korkean sijainnin takia näkymät ovat pääosin avoimet ja upeat! Jokaisella huoneistolla on ilmoitettujen pinta-alojen lisäksi A talon kellarissa lämmin varastotila.

Huoneistot ovat selkeitä, avaria ja tilaratkaisuiltaan ja materiaaleiltaan moderneja. Huoneistojen varustetaso on hyvä mm. tyylikkäät Á la Carte keittiöt, takkavaraus, atk-kaapelointi, koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenottojärjestelmällä sekä edullinen maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä toteutettuna.

Myynnissä myös 6 autohallipaikkaa 17.500EUR + 2.711EUR (tontin lunastus).

Arvioitu rakennustöiden alkamisajankohta on syyskuu 2019 ja kaikkien huoneistojen arvioitu valmistumisajankohta on syyskuu 2020. Tuleva RS-kohde, Keski-Uudenmaan OP-Pankki.
Rakentaja: Rakka-Asunnot Oy

PYYDÄ KATTAVA ESITEMATERIAALI!
MYYNTI ja TIEDUSTELUT: 040 770 8888 Riitta Fenander/riitta.fenander@westhouse.fi tai 0500 72 8888 Juha Kukkonen/juha.kukkonen@westhouse.fi

tätä kohdetta sinulle esittelee

Riitta Fenander

Myyntiedustaja 040 770 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Vuoriharjuntie 18 A, 02330 Espoo
näytä kohteen lisätiedot arrow-down