2h, k, rt, p, kph, arkioh,Kruunuvuorenranta, Laajasalo,Helsinki – West House

Created with Sketch.

Katso esittelyvideo

Takaisin hakutuloksiin

Helsinki, Kruunuvuorenranta, Laajasalo

Kerrostalo, 2h, k, rt, p, kph, arkioh, 82.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Kruunuvuorenranta on kehittyvä merellinen asuinalue, jossa suojellut puistot ja laajat ranta-alueet sekä niiden varrelle rakentuvat asuintalot ja palvelut yhdistyvät moderniksi kaupunginosaksi. Nopea pikaraitiotie yhdistää vuonna 2026 alkaen alueen suoraan Helsingin keskustaan. Kruunuvuorenrannan venesatamat, rantabulevardit ja aukiot palveluineen tekevät tästä kaupunginosasta ainutlaatuisen ja halutun asuinalueen.

Asunto-osakeyhtiön kantavana ajatuksena on tarjota asukkailleen viihtyisä asuinympäristö ja edistää modernia liikkuvaa elämäntyyliä erilaisin palveluin. Viereisestä pysäköintihallista on saatavilla autopaikka. Samaisen hallin kattokerroksessa on asukkaiden käytössä harvinaisen hyvin laittein varustettu kuntosali sekä askartelutila höyläpenkkeineen ja lisäksi omalla keittiöllä varustettu kokoontumistila. Taloyhtiön alakerroksessa on lisäksi kerhotila, joka on tarkoitettu asukkaiden vapaaseen käyttöön. Osakkaiden käytössä on myös tilavat varastot, pesutupa ja ulkoiluvälinevarastot. Yhtiön kattoterassilla on kaksi talosaunaa. Molemmista saunoista ja terassilta on huikea, avoin merinäköala aina Suomenlinnaan ja Helsingin keskustaan asti.

Tämä kolmannen kerroksen huoneisto on näyttävä ja tyylikäs puoliavoin Loft-asunto, jossa kahden kerroksen korkuinen lasiseinä toimii ehdottomana katseenvangitsijana. Huonekorkeus olohuoneessa on noin 5 m. Olohuoneesta avautuu leveä liukuovi huoneiston levyiselle lounaaseen olevalle parvekkeelle, josta tulee jäämään puoliavoin merinäkymä pienvenesataman suuntaan.

Modernissa avokeittiössä on Siemensin laadukas koneistus sekä paljon työskentely- ja laskutilaa. Asunnon lämminsävyiset puumateriaalit yhdistyvät kauniisti mustanpuhuvan keittiön, kullansävyisen metallin ja rapattujen sekä käsittelemättömien betonisten pintojen kanssa. Kokonaisuus on tyylikäs, harmoninen ja erittäin laadukkaasti toteutettu.

Yläkertaan johtavat metalliportaat ovat jo itsessään sisustuselementti. Yläkerrassa on tyylikäs arkiolohuone, jonka erottaa makuuhuoneesta tyyliin sopiva mustakehyksinen lasiseinä liukuovineen. Paneloitujen seinäpintojen ja rouhean betonin liitto tekee tilasta seesteisen ja rauhallisen.

Kylpyhuonetilat sijaitsevat alakerrassa. Kylpyhuone on kooltaan hyvä ja selkeä ja siellä on liitännät myös pesutornille.

Tämä koti on tyylitietoinen valinta ja elämäntapa itsessään. Huoneisto on ensiluokkaisessa, muuttovalmiissa kunnossa ja heti vapaa muuttoon.

Sovithan kanssamme esittelyajan!

Pekka Kujala, 040 832 8888, pekka.kujala@westhouse.fi
Tommi Karhula, 040 484 8888, tommi.karhula@westhouse.fi

Kruunuvuori, kruunuvuorenranta, kruunuvuoren ranta, loft, moderni, muuttovalmis, betonipinta, industrial, valoisa, luksus, autohalli, kuntosali, autotalli, parveke, laajasalo, sauna, kattoterassi, laajakaista

tätä kohdetta sinulle esittelee

Tommi Karhula

Myyntiedustaja, KiAT 040 484 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Saaristolaivastonkatu 2 A 32, 00590 Helsinki
näytä kohteen lisätiedot arrow-down