2h, k, kph, wc, s,Etu-Töölö,Helsinki – West House
Takaisin hakutuloksiin

Helsinki, Etu-Töölö

Kerrostalo, 2h, k, kph, wc, s, 69.5m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Tarjousneuvottelut käynnissä!

Tervetuloa tutustumaan tähän upeaan muutama vuosi sitten rakennettuun valoisaan ullakkohuoneistoon! Upeat näkymät loistavalla sijainnilla Töölön kattojen yllä.

Tämän kodin katseen vangitsija on olohuoneen suuret ikkunat jossa lasiovet ja osittainen lasikatto, joiden ansiosta koti on todella valoisa. Olohuoneen ikkunat avautuvat helposti jolloin verrattavissa parvekkeeseen. Keittiö on moderni ja makuuhuone reilun kokoinen. Tyylikkään kylpyhuoneen ja oman saunan yläpuolella on tilava parviratkaisu moneen eri tarkoitukseen. Moderni talotekniikka, esimerkiksi koneellinen ilmanvaihto ja viilennys, tuo mukavuutta arkeen.

Hyvin hoidettu varakas yhtiö, jolla vuokratuloa esim. vuonna 2019 oli 115 000 euroa. Yhtiövastike onkin todella maltillinen 3 EUR/m2 ja sisältää myös veden.

Suuret remontit ovat takanapäin, esimerkiksi linjasaneeraus on tehty 2014.

Hissitalo.

Sijainti on aivan loistava Etu-Töölön sydämessä rauhallisella paikalla, kuitenkin kävelymatkan päässä Helsingin keskustasta, puistoista, Töölönlahdesta, Hietsusta yms. Kahvilat, kaupat ja ravintolat löytyvät lähettyviltä.

Tiedustelut ja esittelyt / Förfrågningar och visning:

Sebastian Rostedt p. 0400 373 620 // sebastian.rostedt@westhouse.fi

Betjänar även på svenska.
Complete service also in English.

tätä kohdetta sinulle esittelee

Sebastian Rostedt

Head of Development 0400 37 3620
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Museokatu 30-32, 00100 Helsinki
näytä kohteen lisätiedot arrow-down