2h, k, kph, s + aidattu terassipiha,Matinkylä,Espoo – West House
Takaisin hakutuloksiin

Espoo, Matinkylä

Kerrostalo, 2h, k, kph, s + aidattu terassipiha, 53.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Kodikas kaksio hyvin hoidetussa v. 2004 valmistuneessa kerrostalossa Matinkylän keskustassa.

Asunto sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa. Sijainti on mitä parhain, sillä asunnolla ei ole lainkaan seinänaapureita. Kodin kruunaa oma aidattu terassi-piha, jolla on mukava istua nauttimasta kesäisestä säästä, kasvattaa kukkia ja ruokailla perheen ja ystävien kanssa.

Keittiön kaapistot ovat valkoiset ja tasot tummanruskeat, kaunis ruokailutila sijaitsee keittiön yhteydessä ikkunan vieressä. Makuuhuoneessa on levollinen tunnelma ja viihtyisästä olohuoneesta on kulku asunnon n. 19 m2 terassi-pihalle. Piha on kokonaan aidattu, sieltä pääsee halutessaan portin kautta myös viereiselle kävelytielle.

Ajattomassa kylpyhuoneessa on kaikki tarvittava. Vähällä käytöllä olleessa saunassa on mukava rentoutua työpäivän tai opiskelujen jälkeen. Taloyhtiössä on hyvät säilytystilat. Autopaikan voi vuokrata taloyhtiön autohallista.

Iso-Omenan loistavat palvelut ja metroasema vain noin 350 m päässä. Lähellä myös bussipysäkit, alueen muut monipuoliset palvelut ja harrastus mahdollisuudet. Suomenkieliset koulut ja päiväkodit lähialueella, ruotsinkielinen päiväkoti ja Mattlidenin koulu aivan vieressä.

Varaa yksityisesittely!

Esittelyt:

Tommi Karhula, 040 484 8888 tai tommi.karhula@westhouse.fi

tätä kohdetta sinulle esittelee

Tommi Karhula

Myyntiedustaja, KiAT 040 484 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Nelikkotie 12 B, 02230 Espoo
näytä kohteen lisätiedot arrow-down