2h, avok, kph,Kauklahti,Espoo – West House
Takaisin hakutuloksiin

Espoo, Kauklahti

Rivitalo, 2h, avok, kph, 43.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Tervetuloa kotiin!

Espoolainen kaupunginosa on valittu Vuoden kaupunginosaksi ensimmäistä kertaa ikinä. Suomen Kotiseutuliiton nyt 18:tta kertaa myöntämän tittelin vei Kauklahti.
Kauklahdesta löytyy edelleen vanhan ajan meininkiä.
"Meillä on Kauklahdessa erityinen kylämeininki, joka pohjautuu alueen historian ja nykyajan, uuden ja vanhan hyvään kombinaatioon ja tietysti ihmisiin. Kun tähän yhdistää vielä alueen monipuolisen luonnon, saadaan viihtyisä asuinpaikka, jota haluamme vaalia" kertoo Kauklahtelainen perheen äiti.
Tässä kodissa on erittäin toimiva pohjaratkaisu, kauniit ja tyylikkäät materiaalit ja värimaailma. Keittiössä jossa kaappitilaa runsaasti on kaikki toiminnot kädenulottuvilla ja täällä on kotikokin mukava kokkailla. Tämä koti sijaitsee kauniissa peltomaisemissa, mutta kuitenkin lähellä kehä III, eli hyviä liikenneyhteyksiä.
Mahdollisuus ostaa myös autokatospaikka, joka on omilla osakekirjoilla hintaan 6000 EUR. Huoneiston hintaan sisältyy tonttiosuus, jonka nykyinen omistaja on lunastanut ja näin ollen on edullisempi vastike. Tämä koti sinun täytyy itse nähdä. Otathan yhteyttä Merja Kotamäki p.040-160 8888 tai merja.kotamaki@westhouse.fi

tätä kohdetta sinulle esittelee

Merja Kotamäki

Kiinteistönvälittäjä, LKV 040 160 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Valkamanpelto 3 A, 02780 Espoo
näytä kohteen lisätiedot arrow-down