2 mh, oh, avokeittiö, kph, kattoterassi ja jacuzzi,Mankkaa,Espoo – West House
Takaisin hakutuloksiin

Espoo, Mankkaa

Paritalo, 2 mh, oh, avokeittiö, kph, kattoterassi ja jacuzzi, 62.5m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

ENNAKKOMARKKINOINNISSA (Tämä huoneisto on VARATTU, katsothan muut vapaat huoneistot) modernilla skandinaavisella arkkitehtuurilla muotoiltuja, äärimmäisen energiatehokkaita ja ympäristöjalanjäljeltään ekologisia koteja, jotka noudattavat kestävän kaupunkisuunnittelun periaatteita. ARVIOITU VALMISTUMINEN vuoden 2019 lopussa.

Koteja on varattavissa kahta kokoluokkaa: kuusi kappaletta 62,5 m2 kolmioita ja 12 kappaletta 108 m2 neliöitä. Huoneistot sijaitsevat OMALLA TONTILLA ja lämmitysmuoto on lämpöpumppu NIBE F750. Kolmioita on varattavissa kahta eri tyyppiä: luhtitalomuotoisten rakennusten alakerran kolmiossa on oma piha ja pihalla jacuzzi, yläkerran vastaavalla asunnolla on kattoterassi ja jacuzzi.

Valoisat ja erittäin laadukkaasti suunniteltuihin perheasuntoihin on tuotu suomalaisille monia tuttuja elementtejä, mutta myös lainattu ideoita muualta; tästä parhaimpana esimerkkinä poreamme kunkin huoneiston katolla tai pihalla. Kaikki huoneistot on varustettu tasokkailla kodinkonemerkeillä ja pintamateriaaleilla. Taloyhtiö rakentuu kuin pienen kylän muotoon sulautuen mahdollisimman hyvin ympäröivään asutukseen, mutta taaten jokaiselle huoneistolle myös yksityisyyden.

Talot on rakennettu erityisen lämpöeristetyillä ja kestävillä paneeli-elementeillä, jotka asennetaan itsekantavaan kevytteräsrunkoon. SIP-paneelit ovat itsessään vahva sandwich-rakenne, joka on erittäin palonkestävä ja ennätyksellisen lämpöeristetty. Ympäristövaikutusten minimoiminen on otettu erityisen vakavasti huomioon näiden talojen kehityksessä ja rakennustyössä.

Mankkaa sijaitsee liikenteellisesti keskeisellä paikalla lähellä kehä I ja kehä II sekä Turun moottoriväylää. Espoon sisäiset linja-autopysäkit sekä Tapiolan metroasemat ovat lähietäisyydellä.

Mankkaalla on kattavat lähipalvelut: mm K-supermarket, Tokmanni ja Suomen ensimmäinen Lidl. Mankkaa sijaitsee lähellä Tapiolaa, jossa mm. kauppakeskus Ainoa, sekä lähellä Leppävaaraa, jossa kauppakeskus Sello hyvine palveluineen.

Lapsiperheet arvostavat lisäksi lähellä sijaitsevia päiväkoteja mm. Seilimäen ja Mankkaan päiväkoteja, jotka ovat muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Alueella ovat myös Mankkaanpuron koulu, Taavinkylän koulu sekä Mankkaan koulu. Lähialueilla mm. Tapiolan ja Olarin koulut.

Lähellä Tapiolassa on myös liikunnasta kiinnostuneille erittäin hyvät harrastusmahdollisuudet: jalkapallokentät, urheilukeskus, jäähalli ja ratsastustallit sekä myös 18-reikäinen Tapiola Golf.

Varaathan pikaisesti omasi!

Merja Kotamäki 040-160 8888
Tommi Karhula 040-484 8888
Juha Erkkilä 050-414 8888

tätä kohdetta sinulle esittelee

Merja Kotamäki

Kiinteistönvälittäjä, LKV 040 160 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Seilikaari 3 as 7b, 02180 Espoo
näytä kohteen lisätiedot arrow-down