2 mh, avokeittiö, rt, oh, kph, s, parveke.,,Espoo – West House
Takaisin hakutuloksiin

Espoo,

Kerrostalo, 2 mh, avokeittiö, rt, oh, kph, s, parveke., 66.5m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Tarjousneuvottelut käynnissä!

Uudenveroinen valoisa kolmio hyvin hoidetussa v. 2013 rakennetussa taloyhtiössä Matinkylän keskustassa. Asunto sijaitsee neljännessä kerroksessa, ja näkymät sisäpihan suuntaan ovat mukavan avoimet.

Asunnossa on kaksi viihtyisää makuuhuonetta, kaunis valkoinen avokeittiö, ruokailutila ja tilava olohuone, jossa on paljon valoa useiden ikkunoiden ansiosta. Olohuoneesta on kulku asunnon lasitetulla parvekkeelle, jossa saa nauttia iltapäivä- ja ilta-auringosta. Parvekkeelta voit halutessaan myös seurata taloyhtiön sisäpihan ja leikkialueen tapahtumia.

Ajattomassa kylpyhuoneessa on tilaa pesutornille. Vähällä käytöllä olleessa hyväkuntoisessa saunassa on mukava rentoutua arjen ja vallitsevan poikkeustilanteen keskellä.

Taloyhtiössä on hyvät säilytystilat, ja muutkin yhteiset tilat. Iso autohalli sijaitsee rakennuksen alla, joten asuntoon pääsee hissillä suoraan autohallista. Autohalliosake myydään erikseen.

Iso-Omenan loistavat palvelut ja metroasema ovat lähietäisyydellä, samoin bussipysäkit ja alueen muut monipuoliset palvelut ja harrastusmahdollisuudet. Suomen – ja ruotsinkieliset päiväkodit ja koulut löytyvät myös alueelta.

Tiedustelut ja esittelyt:

Nina Nykopp 0400 226020 tai nina.nykopp@westhouse.fi

tätä kohdetta sinulle esittelee

Nina Nykopp

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT 0400 22 6020
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Matinniitynkuja 1 A, 02230 Espoo
näytä kohteen lisätiedot arrow-down