2 h, avokeittiö, kph, wc,Kamppi, Punavuori,Helsinki – West House
Takaisin hakutuloksiin

Helsinki, Kamppi, Punavuori

Kerrostalo, 2 h, avokeittiö, kph, wc, 96.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Tämä tyylikkäästi kauttaaltaan kunnostettu huoneisto sijaitsee halutulla Bulevardilla lähellä kaikkia palveluita. Kävelymatkan päässä on ravintolat, kahvilat, Hietalahden tori sekä viehättävät merelliset ulkoilureitit.

Iso olohuone, ruokailutila ja keittiö aukeavat yhtenä avarana ja valoisana tilana heti eteisestä. Ikkunoista aukeaa mahtavat näkymät suoraan Aleksanterin teatterille, Bulevardille ja yhtiön piha-alueelle.

Trendikäs grafiitinharmaa keittiö integroiduilla kodinkoneilla ja runsailla laskutiloilla täyttää jokaisen ruuanlaittajan toiveet. Suuri saareke erottaa keittiön ruokailutilasta. Ruokailutila sijoittuu paraatipaikalle keittiön ja olohuoneen väliseen kulmaan ja se on selkeästi suunniteltu yhdessäoloon suuremmallekin seurueelle. Olohuone on tämän asunnon sydän. Se sijaitsee kätevästi keskellä asuntoa ja sinne tulvii runsaasti valoa huoneiston suurista ikkunoista. Makuuhuone on ihanan tilava. Sinne mahtuu parisängyn lisäksi muitakin kalusteita. Säilytystilan tarve on huomioitu myös hyvin. Kiinteitä kaapistoja on asennettu sekä eteiseen että makuuhuoneeseen. Kylpyhuone on sekin tilava ja tehokkaasti järjestelty. Sinne on varattu tilat myös pesukoneelle ja kuivurille. Erillinen Wc eteisessä lisää asuismukavuutta.

Huoneisto on juuri käynyt läpi perusteellisen kunnostuksen. Kaikki seinä- lattia- ja kattopinnat on uudistettu. Keittiökalusteet ja -koneet on uusittu, samoin märkätilat. Huoneistokohtaiset ilmanvaihtokanavat ovat uudet ja tuloilmaventtiileitä on lisätty LVIS-suunnittelijan ohjeiden mukaisesti. Huoneistoon on vedetty uusi sähköpääkeskus ja kaikki sisäjohdot ja sähkökalusteet ovat uusia. Huoneiston ikkunoiden ulkolasit on vaihdettu paksumpiin ja sisäpuolelle on teetetty uudet puitteet, jossa äänieristetyt ikkunaelementit. Myös huoneiston kaikki käyttövesiputket ovat huoneiston sisäpuolella uudet. Kaikki huoneiston viemäriputket on joko uusittu tai ne on pinnoitettu yhtiön toimesta vuoden sisään. Vanhanmalliset lämpöpatterit on hiekkapuhallettu ja maalattu ja yhtiö on juuri vaihtanut koko yhtiöön isojen ikkunoiden alle uudet pitkät lämpöpatterit. Koko huoneistoon on asennettu myös uudet termostaatit ja sähköllä toimivat palohälyttimet turvaamaan asumista.

Modernit ratkaisut, korkealuokkaiset materiaalit ja tinkimätön työn jälki näkyy ja tuntuu kodin jokaisessa neliössä. Huoneiston lopputarkastus on juuri tehty ja tämä uudenveroinen ja upea huoneisto on heti vapaa käyttöönne.

Tiedustelut ja esittelyt:
Pekka Kujala p. 040 832 8888, pekka.kujala@westhouse.fi
tai
Raya Virtanen p. 040 820 7717, raya.virtanen@westhouse.fi

tätä kohdetta sinulle esittelee

Pekka Kujala

Laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV. LVV 040 832 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Bulevardi 34 A, 00120 Helsinki
näytä kohteen lisätiedot arrow-down