2-3 h, k, kph, s, khh, ask.h, varastohuone, autotalli,Gallträsk,Kauniainen – West House
Takaisin hakutuloksiin

Kauniainen, Gallträsk

Paritalo, 2-3 h, k, kph, s, khh, ask.h, varastohuone, autotalli, 155.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Tämä kaunis perheasunto sijaitsee Kauniaisissa aivan Gallträsk -järven läheisyydessä. Hyväpohjaisen ja muuntelukelpoisen perheasunnon sisääntulokerroksessa on avara olohuone, johon erkkeri-ikkuna tuo paljon valoa ja makuuhuone, jossa runsaasti kaapistoja sekä keittiö ja kylpyhuone. Olohuoneen vieressä olevassa tilavassa keittiössä on valkoiset kaapistot ja täysipuiset tammiset työtasot ja kattava koneistus. Keittiössä on hyvin tilaa myös arkiruokapöydälle ja keittiön ikkunoista avautuu vehreä näkymä omalle pihalle.

Kellarikerroksessa on kaksi huonetta, jotka ovat tällä hetkellä makuuhuonekäytössä. Toisesta huoneesta on oma uloskäynti talon etupihalle, joka on tällä hetkellä suljettu sisäpuolelta, mutta avattavissa helposti. Saunan yhteydessä oleva kylpyhuone on kauniisti laatoitettu ja luksusta arkeen tuo poreamme, jossa voi nautiskella elämästä ja valokaton tuomasta tunnelmasta. Saunaosaston yhteydessä on pukuhuone- ja kodinhoitokäytössä oleva tilava beach-tyylinen tila, josta on käynti myös alakerran wc-tilaan. 

Tämä huoneisto sijaitsee yhtiön rauhallisimmassa kulmassa ja omalla pihalla on hyvin tilaa grillailuun ja ruokailuun sekä oleskeluun ja lasten leikkeihin. Taloyhtiössä on myös oma hyvin hoidettu lasten leikkipaikka. Huoneiston yhteydessä on autotalli ja tallin edustalla on pistokepaikka myös perheen kakkosautolle.
 
Tämä viihtyisä paritalokoti rivitaloyhtiössä on unelmapaikalla Gallträsk -järven läheisyydessä hyvien ulkoilumaastojen äärellä mutta kuitenkin kävelyetäisyydellä Kauniaisten keskustan palveluista ja juna-asemalta. Suomen- ja ruotsinkielisiin kouluihin on lyhyt ja turvallinen kävelymatka. Lyhyen matkan päässä on myös mm. uimahalli, urheilukenttä, leikkipuistot. Monenlaiset harrastusmahdollisuudet ovat kaikki saatavilla Kauniaisissa.

Lisätietoja ja yksityisesittelyt:
Raya Virtanen, puh. 040-820 7717, raya.virtanen@westhouse.fi

perheasunto, oma piha, järvi, ulkoilumaastot, juna-asema, leikkipaikka, lämmin autotalli, päättyvä tie

tätä kohdetta sinulle esittelee

Raya Virtanen

Myyntiedustaja 040 820 7717
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Eteläinen Heikelintie 12 F, 02700 Kauniainen
näytä kohteen lisätiedot arrow-down