1h+avok+kph,Punavuori,Helsinki – West House
Takaisin hakutuloksiin

Helsinki, Punavuori

Kerrostalo, 1h+avok+kph, 33.5m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Täysin muuttovalmis, hyväkuntoinen citykoti aivan Helsingin ytimessä.

Iso Roobertinkatu 35-37 sijoittuu Fredan ja Albertinkadun väliselle rauhalliselle kadun osiolle. Huoneisto sijaitsee taloyhtiön etummaisella sisäpihalla etelään päin suuntautuvine ikkunoineen. Sisäpihojen autopaikat on tarkoitus poistaa ja sisäpihat uusia viherpihoiksi asukkaiden viihtyvyyden parantamiseksi. Taloyhtiöllä on tämänkin jälkeen autotalleja vuokrattavana, saatavilla on paikkoja myös sähköauton latauspisteellä.

Taloyhtiö on saneerannut nyt myynnissä olevan huoneiston kokonaisuudessaan viisi vuotta sitten. Koko huoneiston tekniikka sekä sisätilat, keittiö ja kylpyhuone on täysin uusittu. Huoneisto on sittemmin ollut yhdellä omistajalla ja on erittäin siististi pidetty. Huoneiston pohja on todella selkeä. Asuinhuone on leveä ja syvä ja mahdollistaa erilaiset sisustusratkaisut. Kylpyhuone on toimivan kokoinen ja siinä on pesukoneelle paikka. Avokeittiössä on kaikki tarvittava varustelu astianpesukonetta myöden.

Taloyhtiöllä on useita asuinhuoneistoja ja liiketiloja omistuksessaan vuokralla sekä mainittavat vuokratulot kyseisistä huoneistoista. Hoitovastike on kohtuullinen 3EUR/m2. Taloyhtiössä on käynnissä linjasaneeraus, joka tämän F-rapun osalta on jo päätöksessä. Lisäksi sisäpihan rappuihin tullaan rakentamaan jälkiasennushissit, jotka osaltaan nostavat näiden rappujen asuntojen arvoa. Hissit nostetaan ullakkokerrokseen asti ennakoiden yhdessä tulevan kattosaneerauksen kanssa taloyhtiön suunnitelmaa myydä ullakkokerroksen rakennusoikeudet remonttikustannusten tasaamiseksi.

Vapautuminen joustavasti.

Lisätiedot ja esittelyt:

Tommi Karhula, 040 484 8888 tai tommi.karhula@westhouse.fi

tätä kohdetta sinulle esittelee

Tommi Karhula

Myyntiedustaja, KiAT 040 484 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Iso Roobertinkatu 35-37, 00120 Helsinki
näytä kohteen lisätiedot arrow-down