1h, tupakeittiö, parveke, parvitila,Tikkurila,Vantaa – West House
Takaisin hakutuloksiin

Vantaa, Tikkurila

Kerrostalo, 1h, tupakeittiö, parveke, parvitila, 39.5m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Varaa itsellesi esittelyaika!

Ylimmässä kakkoskerroksessa sijaitseva raikkaasti erilainen asunto, jossa ovi omalle parvekkeelle ja kunnostettuun vanhaan suljettuun rappuun, joka kuuluu tämän asunnon käyttöön pienen parvitilan kanssa. Studiomallinen huoneisto on hauskan mallinen ja antaa ideoita eri sisustusvaihtoehdoille. Avokeittiö ja kylpyhuone ovat erittäin modernit ja hyvin varustellut. Huoneisto on erilaista kotia hakevalle, idearikkaalle ihmiselle, jonka halu on muokata huoneistosta itsensä näköinen tila.

Talon historiassa tilat ovat ovat toimineet aluksi asuinkäytössä ja sittemmin toimistotiloina, ennen kuin se nyt on saneerattu asuinseutunsa yhdeksi uljaimmista klassisen arkkitehtuurin edustajaksi uudelleen asuinkäyttöön. Rakennushistoriallisesti arvokas ja ulkokuoreltaan lähes alkuperäisessä ulkonäössään säilynyt rakennus on suojeltu asemakaavassa. Talotekniikka ja sisätilat on kuitenkin täydellisesti saneerattu ja uusittu.

Taloyhtiössä on jokaiselle huoneistolla reilun kokoinen kellarikomero, pyörävarastot sekä tyylikäs saunaosasto. Mahdollisuus ostaa myös autopaikkaosake.

Lisätiedot ja esittelyt puh. Eija Ahonlinna p. 040 141 8888, eija@westhouse.fi
tai
Kristofer Öfverström, 0400 44 8888, kristofer@westhouse.fi

tätä kohdetta sinulle esittelee

EIJA AHONLINNA

Myyntiedustaja, KiAT 040 141 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Metsänhoitajankuja 6 B, 01370 Vantaa
näytä kohteen lisätiedot arrow-down