1h, avok, kph, alkovi,Niittykumpu,Espoo – West House

Created with Sketch.

Katso esittelyvideo

Takaisin hakutuloksiin

Espoo, Niittykumpu

Kerrostalo, 1h, avok, kph, alkovi, 30.5m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Tervetuloa Espoon Hujoppiin!

Muista katsoa myös video!

Loistavalle paikalle Niittykumpuun rakentuu Skanskan rakentama huikea 16-kerroksinen tornitalo. Rakentaminen on loppusuoralla, ja yhtiö valmistuu näillä näkymin lokakuun lopussa.

Yhtiö rakentuu omalle tontille.

Nyt myynnissä yhtiössä laadukkailla materiaaleilla varustettu selkeäpohjainen yksiö, missä tilava kylpyhuone ja iso lasitettu parveke. Suuret ikkunat tuovat reilusti valoa huoneistoon.

Huoneisto toimii hienosti vaikkapa ensiasuntona, sijoituskohteena tai kaupunkikotina. Täältä kävelet hetkessä joko Niittykummun tai Urheilupuiston metroasemalle. Lähikauppana Lidl ja ostoskeskus Niitty sijaitsevat lähettyvillä. Iso Omenan kattavien palveluiden ääreen pääsee metrolla tai autolla muutamassa minuutissa. Myös Länsiväylä ja Kehä 2 ovat muutaman minuutin päässä.

Yhtiön ylimpään kerrokseen rakentuu upea saunatila hulppeilla näkyvillä, katon aurinkopaneeleilla voidaan kattaa osa kiinteistön yleissähköstä ja vehreä korttelipiha alueen muiden yhtiöiden kanssa kutsuu viihtymään. Piharakennus Miitistä löytyy myös sauna, pesutupa, askartelutila ja kerhohuone, mikä toimii hienosti esimerkiksi juhlapaikkana. Yhtiön aulaan tulee postin pakettilokerikko, jonne voi helposti tilata verkko-ostokset.

Autopaikat myydään erillisillä osakkeilla.

Tiedustelut ja esittelyt / Förfrågningar och visning:

Petri Ehrstén, petri.ehrsten@westhouse.fi

Sebastian Rostedt, sebastian.rostedt@westhouse.fi

Betjänar även på svenska (Sebastian).
Complete service also in English.

tätä kohdetta sinulle esittelee

Petri Ehrstén

Kiinteistönvälittäjä LKV, KTM 040 680 7714
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Niittytaival 5, 02200 Espoo
näytä kohteen lisätiedot arrow-down