1 h + k,Alppila, Kallio,Helsinki – West House
Takaisin hakutuloksiin

Helsinki, Alppila, Kallio

Kerrostalo, 1 h + k, 46.1m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Hyväkuntoinen, valoisa ja muuttovalmis koti Alppilassa Brahen kentän tuntumassa. Läpitalon asunnon keittiöstä on avarat ja kauniit maisemat aamuauringon puoleiselle rauhalliselle korttelipihalle. Olohuoneen ikkunat avautuvat ilta-auringon suuntaan. Ikkunoista aukeaa avara maisema puiston yli Linnanmäen suuntaan. 

Huoneiston seinäpinnat on maalattu kauniin vaalein sävyin ja mukavaa vanhaa tunnelmaa korostaa alkuperäiset peiliovet ja valkoiseksi maalattu lankkulattia koko huoneistossa. Kylpyhuone on tilava ja erittäin hyväkuntoinen. Myös wc on hienossa kunnossa ja sijaitsee kätevästi erillään kylpyhuoneesta. Vaaleasävyisessä keittiössä on hyvin laskutilaa ja tilavaan keittiöön mahtuu hyvin myös ruokapöytä.

Asunnolta on hyvät yhteydet eri puolille Helsinkiä. Keskustaan on sujuvat bussi- ja raitiovaunuyhteydet. Lähellä ovat niin Brahen kenttä kuin alueen kauppa-, ravintola ja muut palvelut. Kaupunkiasumista parhaillaan.

Yksityisesittelyt ja lisätiedot:

Pekka Kujala, 040 832 8888, pekka.kujala@westhouse.fi
tai
Raya Virtanen, 040 820 7717, raya.virtanen@westhouse.fi

linnanmäki, tilava kylpyhuone, avarat näkymät, hissi, läpitalon huoneisto, erillinen keittiö, erillinen wc, kallio, alppila

tätä kohdetta sinulle esittelee

Pekka Kujala

Laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV. LVV 040 832 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Itäinen Brahenkatu 13 D, 00510 Helsinki
näytä kohteen lisätiedot arrow-down