1 h, k, kph, alkovi,Kruununhaka,Helsinki – West House
Takaisin hakutuloksiin

Helsinki, Kruununhaka

Kerrostalo, 1 h, k, kph, alkovi, 55.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Mariankadun ja Vironkadun kulmassa, kauniin v. 1926 rakennetun talon toiseksi ylimmässä kerroksessa (tässä rapussa ei hissiä) tilava yksiö alkovilla, lähellä kaikkia Kruununhaan palveluita. Vieressä ovat keskustan ravintolat, kahvilat ja hyvät liikenneyhteydet.

Huoneisto on pintaremontoitu v. 2000, mutta on edelleen varsin siistissä kunnossa. Keittiö on hyvin varusteltu ja pöytätasoilla on runsaasti laskutilaa. Keittiö on poikkeuksellisen tilava ja sinne mahtuu helposti ruokapöytä vaikkapa 6 hengelle. Olohuoneen ja keittiön välissä olevat lasiset pariovet ja korkeat ikkunat tuovat tähän asuntoon kivaa vanhaa tunnelmaa.

Olohuoneen yhteydessä olevaan alkoviin mahtuu jopa parisänky. Myös säilytystilan tarve on hyvin huomioitu. Mikäli haaveenasi on kaupunkikaksio, muuntuu tämä tilava yksiö pienehköin muutoksin toimivaksi kaksioksi. Vuonna 2007 remontoitu kylpyhuone on sekin tehokkaasti järjestelty ja materiaaleiltaan tyylikäs. Kylpyhuoneessa on tila myös pesukoneelle.

Yhtiö omistaa kaikkiaan 4 asuinhuoneistoa ja 11 liike- ja toimistotilaa. Varakkaasta yhtiöstä on pidetty hyvää huolta vuosien varrella. Yhtiössä on 2000-luvulla korjattu julkisivut, vaihdettu ikkunat, tehty putkiremontti osin perinteisellä tavalla ja osin sukittamalla. Seuraavan viiden vuoden aikana on suunnitelmissa pihan kunnostaminen, liiketilojen näyteikkunoiden ja ovien vaihto. Lisäksi joitakin asumismukavuuteen liittyviä kunnostuksia.

Lisätiedot sekä yksityisesittelyt: Pekka Kujala 040-832 8888 pekka.kujala@westhouse.fi

tätä kohdetta sinulle esittelee

PEKKA KUJALA

Kiinteistönvälittäjä LKV 040 832 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Vironkatu 3 C, 00170 Helsinki
näytä kohteen lisätiedot arrow-down