1 h+ avokeittiö + lasitettu parveke,Lauttasaari,Helsinki – West House
Takaisin hakutuloksiin

Helsinki, Lauttasaari

Kerrostalo, 1 h+ avokeittiö + lasitettu parveke, 34.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Yksiö kuin helmi, laadusta tinkimättä. Seinän levyiset ikkunapinnat tuovat runsaasti valoa ja avaruutta asuntoon. Kauniit pylväät muistuttavat talon historiasta.

Kaikki pinnat muodostavat yhtenäisen ja esteettisesti kauniin kokonaisuuden. Hillitty valkoinen avokeittiö yhdistyy saumattomasti olohuoneeseen, joka taas jatkaa suoraan lasitetulle ja tilavalle parvekkeelle. Säilytystilaa on runsaasti. Kauniisti laatoitettu kylpyhuone on tehokas kokonaisuus, johon mahtuu myös pesutorni.

Asunnossa on vesikiertoinen lattialämmitys huonekohtaisella säädöllä ja koneellinen tulo/poistoilmanvaihto lämmöntalteenotolla.

Taloyhtiön sisäänkäynnin yhteydessä on upea talvipuutarha mainitsemattakaan asuntojen välisestä atriumpihasta, joka kylpee kattoikkunan ansiosta valossa korostaen kaarevia porrastasanteita.

Yhtiössä on hyvät säilytystilat ja lisäksi tyylikäs kerhohuone, pyykkitupa ja pyykinkuivaushuone. Asunnossa ei ole saunaa ,mutta taloyhtiön viihtyisästä saunosastosta saat helposti itsellesi saunavuoron.

Rakennus palveli ennen teollisuutta ja se saneerattiin täysin 2016. Yhtiössä kaikki on uutta, vain perustukset ja teräsbetoninen runko pylväineen ovat alkuperäisen 1968 rakennetun Veikkaus Oy:n kirjapainorakennuksen peruja.

Taloyhtiö sijaitsee vehreän puiston laidalla merellisessä ympäristössä, vain 200 m uimarantaan. Monipuoliset kaupat aivan kulman takana, metrolle vain 700 m, josta metrolla Kamppiin vain 4 minuuttia.

Tervetuloa ihastumaan !

Tiedustelut ja esittelyt:
Marjaana Fagerholm 040-844 8888 (marjaana.fagerholm@westhouse.fi)

tätä kohdetta sinulle esittelee

Marjaana Fagerholm

Kiinteistönvälittäjä LKV, KTM 040 844 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Perttulantie 6 A, 00210 Helsinki
näytä kohteen lisätiedot arrow-down