1-2 h + k,Töölö, Taka-Töölö,Helsinki – West House
Takaisin hakutuloksiin

Helsinki, Töölö, Taka-Töölö

Kerrostalo, 1-2 h + k, 65.4m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Tämä kaunis kulmahuoneisto sijaitsee Tavaststjernankadun ja Minna Canthin kadun kulmassa, Kirjailijanpuiston välittömässä läheisyydessä. Huoneisto on yhtiöjärjestyksen mukaan 2h + keittiö, mutta se on muutettu arkkitehdin suunnitelmien mukaan yhdeksi huoneeksi. Halutessaan huoneisto on helppo palauttaa alkuperäiseen muotoonsa. Huoneiston puun väriset lautalattiat, vaaleat seinät, ilmavuus ja ihastuttavat puistonäkymät ovat yhdistelmä, joka tekee tästä kodista haluttavan.

Keittiö on erotettu muusta tilasta seinällä, johon on jätetty kiva aukko tuomaan ilmettä ja toiminnallisuutta. Musta keittiö ja massiivipuiset työtasot sopivat tämän kodin henkeen täydellisesti. Keittiö kaasuhelloineen ja runsaine laskutiloineen on jokaisen kokkaajan mieleen. Keittiössä on tilaa myös ruokapöydälle.

Pohjan layout mahdollistaa monipuolisen tilankäytön. Tilava olohuone ja ruokailutila on selkeästi suunniteltu yhdessäoloon isommallekin kaveriporukalle. Myös säilytystilan tarve on huomioitu sekä eteisessä että olohuoneen työpisteen yhteydessä. Kylpyhuone on sekin tehokkaasti järjestelty ja on materiaaleiltaan huoneiston henkeen sopiva. Kylpyhuoneessa on tilaa myös pesukoneelle.

Tämä koti sijaitsee rauhallisessa ja arvostetussa Taka-Töölössä lähellä palveluita ja merellisiä ulkoilureittejä. Kävelymatkan päässä ovat kaupat, ravintolat ja kahvilat sekä loistavat liikenneyhteydet. Tavaststjernankatu on yksi Taka-Töölön halutuimmista ja vehreimmistä kaduista. Kirjailijanpuisto on leppoisa keidas keskellä Taka-Töölöä.

Tiedustelut ja esittelyt:
Pekka Kujala p. 040 832 8888, pekka.kujala@westhouse.fi
tai
Raya Virtanen p. 040 820 7717, raya.virtanen@westhouse.fi

tätä kohdetta sinulle esittelee

Pekka Kujala

Laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV. LVV 040 832 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Tavaststjernankatu 1 A, 00250 Helsinki
näytä kohteen lisätiedot arrow-down