Meille töihin – West House LKV

Tule meille myymään!

West-House on työpaikka, jossa ammattitaitoasi arvostetaan ja välittäminen on meille kaikille sydämen asia. Yhtiömme arvostettua brändiä on rakennettu vuodesta 1994 lähtien. Alalla meidät tunnetaankin luotettavana ja osaavana kumppanina sekä turvallisena työnantajana. Loistava porukka, huikea yhteishenki, paljon tietoa ja taitoa sekä sopivasti huumorintajua, mitkä takaavat sen, että meillä työskentely on aidosti mukavaa.

Toimistomme sijaitsevat Espoon Haukilahdessa ja aivan Helsingin ydinkeskustassa Mikonkadulla. Tarjoamme välittäjillemme käyttöön modernit työkalut ja parhaat myyntikanavat, sekä pitkälle kehitetyt toiminnot myyntityön tueksi. Autamme jokaisen uuden edustajan alkuun perehdytyksellä ja halutessasi neljän kuukauden takuupalkalla.

Kiinnostuitko?

Soita tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV

Lisätietoa meistä ja tehtävästä antaa:

Arvostamme erityisesti aikaisempaa näyttöä ja kokemusta alalta, mutta toki olemme myös kiinnostuneita uusista innokkaista lupauksista. Eduksi lukeutuu kiinteistöalan tuntemus tai muu aikaisempi myyntityö. Katsomme LKV-tutkinnon suureksi eduksi ja kannustamme työntekijöitämme jatkuvaan oman osaamisen kehittämiseen.

Oy Euro-Westhouse AB on luotettava ja vakavarainen työnantaja. Yhtiömme kuuluu osana GF Money Oy –konsernia, jonka liikevaihto on n. 30 M€. Olemme palvelleet asiakkaitamme kohta neljännesvuosisadan ajan ja yli 20 000 vaativan asiakkaan kaupat on saateltu onnistuneesti maaliin. Toimimme koko Etelä-Suomessa pääpainona pk-seutu.

  • ESPOO

    Haukilahdenkatu 25, 02170 Espoo Puh. (09) 4355 100
  • HELSINKI

    Mikonkatu 2 D, 2. krs, 00100 Helsinki Puh. (09) 4542 900