Yrityksemme – West House LKV 

West-House LKV

Olipa asuntosi kooltaan 34 m² tai 340 m²

sijaiten Kampissa, Kaitaalla, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Kaivopuistossa tai Kalkkirannassa – olemme todennäköisesti paras valinta, edukseen erottuvan asuntosi välittäjäksi.

Aluetuntemuksemme on laaja koko Uudenmaan läänissä.

Toimimme aktiivisesti erikois- ja lomakiinteistöjen parissa, ranta-alueilla ja saaristomaisemissa aina Sipoosta Nauvoon.

Välitämme aidosti!

Meille kotisi on yksi tärkeimmistä, eikä yksi tuhansista. Keskitymme jokaiseen toimeksiantoomme täysillä, asunnon koosta ja hinnasta riippumatta. Menestyksemme perustuu luotettavuuteen ja ahkeruuteen. Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että henkilöstömme sitoutuu ja palvelee Sinua kaikissa asunto-asioissasi, laadukkaasti ja rautaisella ammattitaidolla.

Kauttamme hyödyt sekä tuoreista ideoista, että moderneista työkaluista, ja samalla merkittävistä kokemuksemme tuomista eduista. Seuraamme tiiviisti asuntomarkkinoita ja pystymme antamaan Sinulle ajankohtaista tietoa alueesi hinnankehityksestä ja markkinatilanteesta. Hyvää kiinteistönvälitystapaa noudattaen takaamme asiakkaallemme henkilökohtaisen ja luottamuksellisen asiakassuhteen.

  • ESPOO

    Haukilahdenkatu 25, 02170 Espoo Puh. (09) 4355 100
  • HELSINKI

    Mikonkatu 2 D, 2. krs, 00100 Helsinki Puh. (09) 4542 900