Oh, k, 4 mh, arkiolohuone, työhuone, at, terassit, varastotilat,Tammisalo,Helsinki – West House
Takaisin hakutuloksiin

Helsinki, Tammisalo

, Oh, k, 4 mh, arkiolohuone, työhuone, at, terassit, varastotilat

Kasto kaikki kuvat

Esittelyteksti

Upea merenrantakoti Tammisalossa,

Ainutlaatuisella merenrantatontilla Tammisalossa sijaitsee vuonna 2011 valmistunut arkkitehti Niko Tiulan suunnittelema erillistalo, jonka kaikista asuinhuoneista on merinäköala. Viuhkamainen 2400 m2:n tontti aukeaa etelään Vartiosaaren suuntaan.

Tontille on rakennettu kaksi modernia skandinaavista valkoiseksi rapattua betoniharkkotaloa. Taloa ympäröi kaunis japanilaistyyppinen puutarha, joka jatkuu rantaan asti. Yhtiöllä on kaksi laituria ja rantaviivaa noin 60 m. Asunnolla on kahden auton autotalli ja varastotilat sekä autopaikat vierailijoille.

Avarassa noin 400-neliöisessä talossa on kolme kerrosta. Pääsisäänkäynti on keskikerroksessa, jossa sijaitsee tilava keittiö ja sieltä käynti suojaiselle pihaterassille isojen liukuovien kautta. Terassilla on tunnelmallinen ulkotakka. Samassa kerroksessa on iso olohuone, ruokailu- ja takkatila, josta upea merinäköala etelään. Olohuoneesta käynti myös merenpuoleiselle terassiparvekkeelle. Samassa kerroksessa sijaitsee yksi iso makuuhuone sekä kylpyhuone.

Yläkerrassa on upea master-bedroom, josta käynti liukuovilla varustetulle isolle merenpuoleiselle aurinkoterassille. Makuuhuoneen yhteydessä on tilava kylpy- ja vaatehuone sekä avoin tila, joka soveltuu työ- tai kirjastohuoneeksi.

Alakerrassa on kaksi tilavaa makuuhuonetta, arkiolohuone, tyylikäs sauna- ja kylpyhuonetila, kodinhoitohuone, minikeittiö sekä runsaasti monikäyttöistä tilaa. Alakertaan on erillinen sisäänkäynti. Arkiolohuoneesta pääsee myös suoraan ranta-alueelle suuren liukuoven kautta.

Lisätietoja sekä yksityisesittelyt: Pekka Kujala 040-832 8888, pekka.kujala@westhouse.fi

näytä kohteen lisätiedot arrow-down

tätä kohdetta sinulle esittelee

PEKKA KUJALA

Kiinteistönvälittäjä LKV 040 832 8888
post-thumb

Kohde kartalla

  • ESPOO

    Haukilahdenkatu 25, 02170 Espoo Puh. (09) 4355 100
  • HELSINKI

    Mikonkatu 2 D, 2. krs, 00100 Helsinki Puh. (09) 4542 900