6h, k, s,khh, 2 kph, 2 wc, rantasauna, autotalli- ja varastorakennus,Isnäs,Loviisa – West House
Takaisin hakutuloksiin

Loviisa, Isnäs

Omakotitalo, 6h, k, s,khh, 2 kph, 2 wc, rantasauna, autotalli- ja varastorakennus

Kasto kaikki kuvat

Esittelyteksti

Jykevä merenrantakiinteistö

Upealla merenrantatontilla Isnäsissä, aivan meren äärellä, hyväkuntoinen vuonna 2008 valmistunut siporextalo. Päärakennus (n. 203 m2) ja siporexrakenteinen autotalli varastoineen (n. 65 m2) sijaitsevat tontin korkeimmalla kohdalla ja idyllinen rantasauna (n. 20 m2) terasseineen ja laitureineen sijaitsee pienen polun päässä aivan mereen rannassa omassa rauhassaan. Tällä tontilla yhdistyy omakotiasuminen ja mökkielämä täydellisesti.

Tilava päärakennus on toteutettu kolmeen tasoon. Pääsisäänkäynti on keskimmäisellä tasolla, jossa sijaitsee upea tilava keittiö, avarat olo- ja ruokailuhuonetilat sekä kodinhoito- ja wc- tilat. Olohuoneesta on käynti ihanalle terassille, jossa voitte nauttia ruokahetkistä kauniiden maisemien äärellä. Tämän talon toinen terassi sijaitsee myös meren puolella takkahuoneen yhteydessä.

Ylätasolla, puoli kerrosta ylöspäin, on ihana master-bedroom, josta on kulku vaatehuoneen läpi suoraan kylpyhuoneeseen. Tällä tasolla on myös toinen makuuhuone ja aulatila.

Alemmalla tasolla on upea saunaosasto ja takkahuone, makuuhuone sekä varasto- ja tekniset tilat.

Kiinteistöllä on poikkeuksellisen runsaat varasto- ja säilytys-/työskentelytilat, jotka muuntuvat moneen tarkoitukseen. Autoille on tontilla useampia parkkimahdollisuuksia katoksessa, tallissa ja piha-alueella.

Idyllinen rantasauna on kauniilla paikalla meren äärellä. Rantasaunaa ympäröi laajat terassit ja laiturialueet. Täällä olet kuin kesämökillä. Sauna on rakennettu siporexista, mutta on verhoiltu luontoon kauniisti sulautuvalla puuverhoilulla.

Esitetilaukset ja yksityisesittelyt: Pekka Kujala, 040 832 8888 tai pekka.kujala@westhouse.fi

näytä kohteen lisätiedot arrow-down

tätä kohdetta sinulle esittelee

PEKKA KUJALA

Kiinteistönvälittäjä LKV 040 832 8888
post-thumb

Kohde kartalla

  • ESPOO

    Haukilahdenkatu 25, 02170 Espoo Puh. (09) 4355 100
  • HELSINKI

    Mikonkatu 2 D, 2. krs, 00100 Helsinki Puh. (09) 4542 900