6 h, k, sauna, khh + 2 x autotalli,Haukilahti,Espoo – West House

Created with Sketch.

Katso esittelyvideo

Takaisin hakutuloksiin
Esittelyteksti

Todellinen tilaisuus! Haukilahden upean venesataman äärellä tilava ja reilu, siisti ja valoisa rivitalon eteläpääty. Jykevä kivitalo pienen kallion laella tarjoaa paljon valoa, vehreät näkymät ja sopivasti yksityisyyttä, kiitos päätyasunnon ja oman sisäänkäynnin pihan kautta.

Kahteen kerrokseen jaetut tilat tuntuvat kaikki hämmästyttävän avarilta, ja onhan täällä yhteensä 250 m2 asuttavaa neliötä. Yläkerrassa 3 reilua makuuhuonetta suurine ikkunoineen, lähes 50m2:n olohuone, jossa yksi seinä kauttaaltaan ikkunaa, tarjoaa oleskelutilat, johon oikeasti mahtuu sohvia ja väkeä ja vaikkapa flyygeli. Snaideron ajaton keittiö aukeaa toimivasti ruokasaliin. Alakerran saunaosasto on myös tilava, kodinhoito toimiva, paljon säilytystilaa ja pisteenä i:n päälle – suuri arkiolohuone, josta löytyy myös talon toinen avotakka.

Pihapatio on n. 50m2:n suuruinen, isojen tuijen suojassa ja siten käytännössä huoltovapaa. Toisaalta kotia ympäröi yhtiön hoitama vehreä nurmikko- ja puistopiha.

Bussipysäkki löytyy alle 100m omalta ovelta. Autoilevan arkea taas helpottaa tolppapaikka asunnon edessä ja erikseen 2 autotallia, jotka kuuluvat nyt myytävälle asunnolle.

Taloyhtiö on siirtynyt vuonna 2016 maalämpöön, joka on taloudellinen ja ekologinen ratkaisu. Muutenkin, taloyhtiötä on hoidettu hyvin.

Tämä on yksi mukavimmista sijainneista asua Haukilahdessa, kaikki on lähellä ja vieressä, palvelut, koulut, yhteydet ja ulkoilevaa palkitaan 20 kilometrin rantaraitilla, joka alkaa lähes omalta pihalta. Venesataman useat ympäri vuoden auki olevat kahvilat ja ravintolat sekä kesällä uimarannat & venepaikat korostavat saaristomaista asumista keskellä kaupunkia.

Kiinnostuitko? Tilaa esite ja sovitaan näyttö. Tämä huoneisto esitellään vain sopimuksen mukaan, alkaen maanantaina 12.6. Tied. 0400 44 8888 Kristofer Öfverström tai kristofer@westhouse.fi

näytä kohteen lisätiedot arrow-down

tätä kohdetta sinulle esittelee

KRISTOFER ÖFVERSTRÖM

Toimitusjohtaja, kiinteistönvälittäjä, LKV, Espoo, Kauniainen, Helsinki, Saaristo 0400 44 8888
post-thumb

Kohde kartalla

  • ESPOO

    Haukilahdenkatu 25, 02170 Espoo Puh. (09) 4355 100
  • HELSINKI

    Mikonkatu 2 D, 2. krs, 00100 Helsinki Puh. (09) 4542 900